12

Ха ха ха

преди 1 година

Машината е изписала Дневникът е подправен". Тодоров посочи, че има още 4 такива случая. Това означава, че има хардуерен проблем. СледващиятПът направо на изпише Тодоров заИдиоти ли ни смятате!

11

Анонимен

преди 1 година

Сектата на свидителите на машините от последните избори! Кикито е луд, то е очевидно сега и всички се теглят ни лук мирисали, но защо още го дондуркат този тип, а не го пратят при бай Ставри или в Карлуково.

10

Бих повярвал,

преди 1 година

ако се броят разписките и се сравняват с резултата от флашките! Предполагам не е много трудно и недоволни почти няма да има!

9

до 1

преди 1 година

Аргументът ти важи, ако смяташ България за нормална държава! И в тази връзка, нормална държава ли е тази, в която няма нито един осъден за корупция във високите етажи на властта? В която 12 г. управлява човек ,с когото никой не иска да го сравняват по интелект? В която съдът признава, че е редно да получиш 1 милион лв. като консултант хидроинженер, а ти си завършил само философия в СУ? Или при курс на обучение от 4 г. за висше по химия , да имаш диплом след 4 месеца, щом си депутат от ДПС!

8

Анонимен

преди 1 година

Ами най добре е да не ходиме да гласуваме и гарантирано няма да има никакви грешки и манипулаций !

7

Крие, крие

преди 1 година

опасност машината за статуквото---все пак на РС е трудно да дадеш предварително написан лист.....

6

Майора

преди 1 година

Жалко Тодоров , ти винаги ще си защотаваш машините , а това че от 12000 се проверяват само 2 нормално ли е?И в цял свят машините на "Смарт матик" са отречени , само в трети страни се използват! А това че в няколко секции се отчитат гласове 10 пъти повече от зададените? И КС го одобри , но срщу показване на контролните разписки , а такива нямаше! Така че ПП спечели с тях ,а ДБ ивеличи % си !

5

Ончо

преди 1 година

Да вярваш на адвокат, и то на Иван Тодоров, оплетен във всякакви зависимости на високо ниво...трябва да си наивен като буболечка.

4

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да говориш на технически изостанали и умствено ограничени партийни представители - те винаги ще реват за хартия.

3

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да манипулира машините, невъзможно е, Мустава ни гарантира

2

Така е, само че...

преди 1 година

Така е, само че няма нужда да се пипа машината. Важно е какво и как се брои ;-)

1

ФАКТ

преди 1 година

В никоя нормална държава НЕ СЕ гласува с машини!!!