40

Анонимен

преди 1 година

Като се държиш просташки, как да те приемат!

39

Помня

преди 1 година

До Реалист 31 Как да ни харесват като 45 г. единствено ние безропотно търпяхме комунистическите изтъпления. И сега си останахме със същия акъл. Преди години при соца в един ресторант в Буда Пеща ни попитахма от къде сме. Като разбраха че сме от България направиха жест с ръка , който означаваше: Бегай , бегай.

38

Дядо Соци

преди 1 година

Най недружелюбни , но най разумни.Виена е най доброто място за живеене.Капитализма прави чудеса , но не е за всяка нация.Немци сър.

37

Някой към 24

преди 1 година

Ти си абсолютен психопат.

36

Някой към прокурора

преди 1 година

Абсолютно точно. Ако можех и аз бих се изнесла от германско ама то навсякъде е тази гнусна политика. Оставам живота да минава ден за ден.... Всичко е тотал щета..... Радвам се, че и друг мисли като мене и вижда нещата реално.

35

Анонимен

преди 1 година

Бях във Виена преди седмица. Пълно с туристи, коледна украса навсякъде, заведенията фул, концерти, музеи, барове, ....денонощен живот. Отопление по външни кафенета и ресторанти - 24 часово. Криза ли? Кризата е само за мизерници като българите.

34

Анонимен

преди 1 година

Не са видели в България явно, какво значи враждебност, озлобление, и към нашенци и към чужди.

33

Prokurora

преди 1 година

Живея в Австрия! Виенчани са неприятелски настроени към всички от Източна Европа, които работят и издържат инжинерите на Меркел! Настроени са приятелски към всички чеченци, афганистанци, сирийци и пр., които са на социал и продават наркотици. На всички от източния блок им писна да издържат тия на социал и се изнесоха. Австрийците под вол и теле търсят някой да им работи евтино, но това време свърши

32

Реално

преди 1 година

Кой му пука?

31

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно лъжлива статия!

30

Анонимен

преди 1 година

До Как си Ти? - Аз затова винаги съм хладно-саркастичен с тях. Или хващам да им говоря на Испански или Шведски, дa видиш как се стягат!!!

29

Анонимен

преди 1 година

А Перник къде е?

28

Анонимен

преди 1 година

Виена е прекрасен град, а виенчани защо не ни харесват си личи по много от коментарите!

27

Как си Ти?

преди 1 година

Колкото и където и да обикаляш по Европа и света,едва когато се приземиш на летище софия разбираш,що е то недружелюбмост.Ония лежачи дето проверяват паспортите са толкова кисели,че не поздравяват никой,и напеаво се заяждат.

26

Реалист

преди 1 година

Аз незнам къде освен Испания в Европа, като кажеш че си българин те харесват.Никой не ни харесва, защото не сме за харесване.Хората обичат само себе си , за това ще ги има още дълго за разлика от нас.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - 30 - склонен съм да се съглася с всичко казано от теб. Ще допълня, че имат великолепни музеи, а Коледните им базари са направо приказка. Най впечатлително е Кметството с осветените статуи на светците и.. завода за бу..*** направен като копие на кулата в Берлин. Метрото им обаче беше леко мръсничко. Но, нека не бъркаме туризма с миграцията. Към бели хора, туристи и такива по бизнес може и да са любезни. Но към мигрантите пълзящи към помощите?! По скоро не - разбираемо!

24

Анонимен

преди 1 година

Била съм във виена около 6-7 пъти. Жиняла съм 6 месеца там. Прекрасен град, много култура, чистота, величие направо. Не съм срещала недружелюбни. Като влезеш в България от чужбина те посрещат намръщени, злобни физиономии, блъсканица, злостни забележки. .

23

Факт

преди 1 година

Бях във Виена м. Август, ако незнаеш Немски те нямат за човек, предпочитат Чеченци, Украинци, Чернокожи с Английски език пред Българи(те въобще незнаят къде е България), без немски си у.мрял в Виена !

22

ха

преди 1 година

и на кого са нужни такива класации ?!

21

Анонимен

преди 1 година

Не се учудвам. Все пак Австрия е империя, била е и скоро пак ще бъде.. Както и Турция. Вече се оформя новият европейски разлом, в който България ще бъде засмукана от турската империя. От другата страна Австрия, Унгария, Хърватия вече е готова. А от страната на изчезващия цивилизационен код се образува дъгата от Турция през източните Родопи към Албания и Косово..