79

Гражданин

преди 1 година

Както комунистическата пропаганда не успя да се се справи навремето с ББС, "Свободна Европа" и "Гласът на Америка" така и сега западните *** няма да постигнат нищо с тия ограничения. Къде им остана прослувотото "свобода на словото" след като се стремят да налагат само своите тези на хората? Пуснете всички гледни точки, а гражданите да достатъчно интелигентни, че да направят своята преценка.

78

До 5

преди 1 година

А теб кой те кара да стоиш тук бе, бypсyк?! Или пък да четеш <nомията>?! Нали се имаш за нормален заедно с останалите червени плъxове тук?! А сте първи в коментарите! Като не ви харесва грабвайте ушанките и към мобилизационните центрове, да помагате на идола си! Марш!

77

Брат Вурст

преди 1 година

Навремето ББС и Свободна Европа, излъчваха капиталистическо - империалистическа пропаганда и съветските комунисти ги заглушаваха. Сега европейските комунисти, блокират руско-капиталистическата пропаганда. Нищо ново.

76

хахах

преди 1 година

До Анонимен еми да свалят сателитите на мъск , нали той помага на украйна, ама не могат бля довете. могат само да свалят на муро ку..

75

Михайло Подоляк

преди 1 година

Руската пропаганда премина от "Не дразнете руската мечка" до "Как да избегнем трибунала в Хага".

74

Христо Христов

преди 1 година

ЕС си има комисариат по ценностите и пропагандата. Защо не забрана на конкуренцията??

73

Бай Дрън

преди 1 година

Аз викам да забраним и украинската пропаганда. Понеже сме в България обаче и нямаме власт над Украйна, достатъчно е да забраним трите национални телевизии. Така украинската пропаганда ще спадне с поне 90%. Добра идея, нали? Ей, лaйняри, вие ли ще ми казвате какво да слушам бе!

72

Анонимен

преди 1 година

Демократично подчиняване.

71

Фердо

преди 1 година

После да не ревете, защо се забранява западната пропаганда в Русия!

70

Дани

преди 1 година

Интересно, защо трябва да останем с впечатлението, че само Русия излъчва пропаганда и лъжи за войната?Като чета всеки ден речите на Зеленски, полските, балтийските политици и други евро политици, трудно бих се съгласил, че канала RT използва език на омразата.

69

Анонимен

преди 1 година

Като е толко притеснен ЕС - спокойно може да поиска Мъск да си свали 2000-те саталита. Ако откаже, може да се обърнат към Русия за помощ - да му гръмнат само един на орбита и другите ще изпопадат след наго в резултат от блъскане в парчетата му ))) Лесно е! Ама няма да има и цензура тогава

68

9689

преди 1 година

Що се страхувате и от другата гледна точка а слушате само напушения клоун......

67

Augusto Pinochet

преди 1 година

СЛУГИНАЖА НА АНГЛОСАКСИТЕ "ДНЕС" ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ КАКВИ ГИ СПИСВАТЕ НА БЪРЗО В СТАТИЙТЕ САМО ОТ ДНЕС - ИМАТЕ ПОНЕ ДЕСЕТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ И ПОНЕ ДЕСЕТ ОТКРОВЕННИ ЛЪЖИ. КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА " ПРИСМЯЛ СЕ ХЪБАВ НА ЩЪРБАВ"

66

Augusto Pinochet

преди 1 година

ВАШАТА АНГЛОСАКСКА ПРОПАГАНДА Е В ПЪТИ ПО ГАДНА ОТ ТАЗИ НА РУСИ - АНГОСАКСИТЕ И ВИЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО СЕ ОТНАСЯТ С ХОРАТА КАТО С ГЪБИ - ДЪРЖАТ ГИ НА "ТЪМНО" И ГИ ХРАНЯТ С ***.

65

опетков

преди 1 година

До 0077 Не пиши глупости. СЕКАМ е френска система за цветна телевизия и няма нищо общо с цензурата. За другото си прав. Във Варна през лятото се ловеше турска телевизия и за противодействие бяха инсталирани ТВ предаватели-заглушители. Същото беще и за ЧМ-УКВ станциите от Турция. Тези предаватели след 1990г. се появиха и на пазара за малки местни радиа.

64

Усещате ли свободата

преди 1 година

на словото? Вижда се как има само една линия на мислене, а всяко съмнение в нейната достоверност води до брандиране - "путинисти", "агенти на Кремъл", "комунисти", "хомофоби" и т.н. Не били фашисти после, а демократи... мда, да...

63

М

преди 1 година

'' Не се гаси туй що не гасне''. С истеричната си пропаганда САЩ и ЕС потвърждават правотата на посланията от Русия, Китай, Индия и другите държави в света за които Богатите бели забравят че съществуват.

62

0077

преди 1 година

При социализАма нямаше цензура , тогава директно заглушаваха. Дори ТВ излъчванията бяха на различна система - СЕКАМ . Да не говорим за обхвата на радиоапаратите , които се произвеждаха и прочутите ВЕФ ове.

61

Коста Копейката

преди 1 година

Петата им колона е наета да разпространява пропаганда и дезинформация. Много са активни и настървени в интернет особенно.

60

Обратната страна

преди 1 година

Медийте на Козяк, пренасящи американската пропаганда ! Днес бг. И всички останали наведени медии в България.