18

жена от Тракия

преди 1 година

Когато няма съдебно наказание има или вендета, или възмездие чрез Божие наказание!Дори за тези които не са религиозни ,трябва да знаят ,че всеки стига до развоя на живота си такъв, какъвто го заслужава!Ако правосъдието е меко или не работещо, поради корупция други причини, свързани с организацията на правораздаването .Тогава с времето ,виновника го получава от следваща жертва, дето дава отпор или попадне в капан! Безнаказаност има ,но възмездието за нея е по-тежко от наказанието!

17

?

преди 1 година

Коя е тая?

16

жена от Тракия

преди 1 година

До Ах За греховете се достига до възмездие, било и след години !И Бог отгоре гледа, няма хубаво да го стигне в живота. Но и ще попадне на някой дето може да го убие или да му прати биячи, след поредното насилие. Той ще бъде оправдан от закона! Особено ако свидетелстват,други жертви на насилието му. Говоря по принцип за насилниците. Не визирам конкретният случай! Ако закона не накаже, има и други наказания те са по сурови ,защото са с лихвата за безнаказаност!

15

Анонимен

преди 1 година

Аз преди 20 години се сбих с някакъв на пазара - може ли МВР да ми помогне? Имаше 2 крака и 2 ръце. Искам спешно да се издири този!

14

Мен

преди 1 година

Размазала си е червилото ли ?

13

жена от Тракия

преди 1 година

До АртисТ следващата дето ще лапне на мъж насилник, може и да му го отреже след това!А ти внимавай и не приказвай излишно, че сред насилниците ,има такива дето и мъже карат да им лапат. Моли се да не ти се случи на теб!За мъжете срама е по голям, отколкото за жени които са слаби физически,лесно ги манипулират и психически мъжете.Но пък случи ли се на мъж- позора ще е за цял живот!Дори да е жертва психически ще е сринат.

12

жена от Тракия

преди 1 година

До Анонимен психопатче след като не си в състояние да съчувстваш, поне може да не се правиш на филолог следящ за граматиката на жертва на насилие! Освен ако не ти плащат, специално да изпускаш народната пара за някоя друга парица.

11

Карлуково

преди 1 година

Успешно разделихте народа на политически партии, след това на русофили срещу русофоби, а сега тече и следващото разделяне на мъже срещу жени. Елементарно е посланието в писанията й - "този човек", БЕЗ ДА СЪОБЩАВА ИМЕТО НА НАСИЛНИКА СИ, за да ВМЕНИ ВИНА ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ БИЯТ ЖЕНИТЕ СИ. Да не говорим, че ми се струва само артистичен грим защото аз не виждам отоци. Надявам се ако се ОКАЖЕ ЛЪЖА ПРОКУРАТУРАТА ДА Я СЪДИ!

10

Ах

преди 1 година

Как все се сещат след години? Нито може да им се направи преглед и кръвна проба, пък и свидетели трудно ще се намерят.

9

Анонимен

преди 1 година

Спя често с една актриса и тя постоянно ме кара да "съм груб с нея" караше ме да и бия плесници, да я плюя, абе филми... Отбягвам я, ама като ми притрябва някоя повлекана винаги ходя в един бар до Натфиз дето е пълно с такива. Пък са и евтини щото нямат пари, актрисите масово ги дундуркат и за едно шише ракия и вино могат цяла вечер да рецетират Хамлет на колене докато държат микрофона. Кефят ме, като бездънни кофи са.

8

Анонимен

преди 1 година

Аха, няма да питам защо 5 години не се е сетила. Важното е, че тази госпожица я чувам за първи път в живота си, пък тя била актриса. Сега поне й чух именцето. Ето затова е този цирк - да научим името на поредната анонимна актриса любителка.

7

Анонимен

преди 1 година

Актьорите като цяло не са особено приятни хора и са масово нарцисисти. Преди 3-4 години гледах на трамвайните линии на графа в 3 сутринта как оня рунтавия Бахаров го преследваше приятелката му пак няква актриса и му крещеше, а Явор се обръща - плесница с опакото в скулата и продължава да си върви, а оная вместо да се кротне продължава да тича подире му, оня пак се обръща и пак плесница. Актрисите са готови да търпят много унижения докато имат полза и след 5 години като им трябва кеш - в новините

6

Чичо

преди 1 година

Нещо да не се е объркала с филма и реалния живот. Във филма имаше сцена с изнасилване, да не би нещо да бърка спомените кое от живота й и кое от филма. Или холивудската мания за изнасилени актриси от лошите режисьори стигна и до България.

5

a

преди 1 година

Значи *** направи кариера с този "прословут" сериал и изкара някакви пари, а сега.....? Защо не се е отказала тогава и не се е оплакала в полицията тогава??!?!? Не ме разбирайте погрешно, в никакъв случай не защитавам насилието над хора и още повече жени и деца. Но да репортваш за такова нещо след като си "изял кюфтетата" е пуmиярско

4

kris

преди 1 година

Това е жалко (за нея). Толкова ли е изпаднала, та чак сега се сетила, че преди 5 години някой и е ударил шамар? Много пошъл метод за търсене на внимание и съпричасност....

3

евролибераст

преди 1 година

И аз сега се сетих, че преди 37 години учителката в детската градина ми биеше редовно шамари! Къде да сезирам за това?

2

Анонимен

преди 1 година

прочетох бъркоча дето е надраскала все едно пише роман. нищо конкретно, само за внимание и да й дадат кинти

1

Анонимен

преди 1 година

А ако не беше актриса?