58

Плешивия ака Вожда

преди 1 година

Пачата е опитала да го изнудва за кинти вероятно не е станало, и затова чак сега дава гласност на случая

57

Анонимен

преди 1 година

Самосезирала се... Сумати кметове и немстници, като крадат, не се самосезира, тая си постна две снимки в инстаграм и вече цялта прокуратура на крак!

56

Анонимен

преди 1 година

Набтази и гледах изявите и по нова и по бъв.Излиза, че все на нея налитали, все нея тормозели .... щомтака ?Дали проблема не е тя самата ?

55

Анонимен

преди 1 година

Много добре знаят кой е.

54

Мен

преди 1 година

Рано или късно всеки си получава заслуженото !

53

Анонимен

преди 1 година

* не знаят

52

Анонимен

преди 1 година

Само че тук пишещите и даващи "ценни" съвети как жертвата трябвало да сигнализира "на момента!" , нейната нищо за психиката на човек претърпял насилие особено ако това е жена. И още повече, ако това се случва в България, където няма достатъчно ефективни закони срещу насилниците, както и силна обществена нетърпимост срещу насилието. Не се знае в крайна сметка дали институциите няма да хвърлят вината върху жертвата.

51

Анонимен

преди 1 година

Повечето насилени са жертви на самите себе си, приди пет години е трябвало да вземе мерки ако не е фейк.

50

Анонимен

преди 1 година

И у нас се подучиха от Холивудските жрици, ей. Оня ги бил таковал, ама било много отдавна, та се сетили сега. Сега пък се тюхка че не била станала шивачка в цех на гръцки бизнесмен.

49

Роко2

преди 1 година

Секъса имало ли е или само шамари,актьорска им работа ,бутат яко масло.И тая сякаш врътнала буркана ама има леб още.

48

Съдията Дред

преди 1 година

Жертва искаща справедливост срещу насилника си ЩЕ СЕ ОБАДИ В ПОЛИЦИЯТА МИНУТИ СЛЕД КАТО Е БИЛА ПРЕБИТА .... златотърсачка или такава търсеща внимание ще изчака максимално дълго за да може в съда да НЯМА доказателства които да се разглеждат а само емоционални излияния ..... Та имам едно питане : ДАЛИ ТАЯ ДИАНА НЕ ТРЯБВА ДА ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАНИЕ ЗАЕДНО С НАСИЛНИКА СИ ? ВСЕ ПАК ГО Е ПРИКРИВАЛА ЦЕЛИ ПЕТ ГОДИНИ ..... А сега дори НЕ ИСКА да разкрие името му .... Защо ли ?

47

Анонимен

преди 1 година

Тия гадни жени отново изтрещяха. За такава гадост и лъжа тая трябва да бъде осъдена поне на 26 години строг тъмничен затвор за да знаят другите гадини като нея, че за лъжа и озлочестяване на мъж законът трябва да е суров спрямо жените. По тази логика всяка гадна феминистка ще може да се гаври с който мъж си поиска и да го вкарва в затвора с фалшиво обвинение без доказателства. За такива мръсни феминистки трябва отново да се намери някой мъж, като Жоро-павето или Джак изкормвача. Смърт и на място

46

Сандо

преди 1 година

отнесла е някой шамар и сигурно е имало за какво

45

Свидетел

преди 1 година

"Някой да е намирал портфейл с 20 хиляди? Преди 5 години го изгубих на Централна гара в София и си искам парите! Черен е." -------------------------------------------------------------------------- Сега се сетих.... Това е жената от снимката. Точно преди 5 години пътувах и тази жена с тези синини по лицето от снимката горе пред мене вдигна един черен портфейл от земята. Мога да свидетелствам - обадете се в прокуратуата и я съдете за 20 хиляди защото по закон е трябвало да върне портфейла.

44

Обективно

преди 1 година

ФЕЙК НЮЗ!!! И ПРОКУРАТУРАТА СЕ ХВАНА!! С ГРИМ ВСИЧКО СТАВА! И ТО ОТПРЕДИ 5 ГОДИНИ!!! ПФУ!

43

Анонимен

преди 1 година

Някой да е намирал портфейл с 20 хиляди? Преди 5 години го изгубих на Централна гара в София и си искам парите! Черен е. Аз се шегувам, ама тая не е адекватна нещо. И като актриса е кръгла нула. Нещо я позабравиха и иска внимание. Ами не става. Сега светът е футбол и не му е до третокласни "актриси". И да не говорим как абсолютно всяка жена с една чанта грим за 5 мин пред огледалото и може да заприлича и на зомби ако иска. Гримчета. Сетила се Мара да се побара.

42

Истината

преди 1 година

Без да съм бил там и да са ми казвали и да се познаваме отнякъде само по снимка изглежда случая така крадените от полицейски служители упойки иска прокуратурата да ги плати. Как да стане сиренето май е с пари?

41

Анонимен

преди 1 година

Нашите артисти взеха пример от американските си колеги. Минават години и са ги пробутвали във филми получили известност и награди благодарение на някой известен човек, а след време той излиза виновен.Като е имало насилие преди 5 години, защо сега излиза наяве. Търсене на популярност и нищо друго. Жалко че им се предоставя толкова много внимание от страна на медиите.

40

Анонимен

преди 1 година

Малиий а пък смятай какъв бой е яла преди 38 години от съученика си Иванчо като е била в първи клас. Дано и за това разкаже скоро.

39

Анонимен

преди 1 година

Начиии ще питаме актриса за нещо от преди пет години, за което няма никакви доказателства, освен разказът й? Разказ от професионална актриса? ДОБРЕЕЕ