100

Архар от Казахстан

преди 1 година

Куршум ти трябва на тебе ... БРАКОНИЕР .

99

Анонимен

преди 1 година

На срещата с майки онзи ден ,Путин се обърка и вместо "трансджендъри", каза че в други държави е пълно с Трансформатори (?). Колко точна оценка за процесите в БСП..

98

Ахахах

преди 1 година

Аз на тия снимки един не видях набор след 80-та година. Всичкото е све пролетариат побелял.

97

д

преди 1 година

трансформация им трябва на Б(К)П чрез събиране на чемодан и към мацква

96

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 1 година

Много се се развихрили фашистчетата тук в коментарите, но вече усещате пръчката! Ще има изправи се. МУТРИ ВЪН!

95

Анонимен

преди 1 година

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К...И Е КАЗАЛ НАРОДЪТ.

94

Анонимен

преди 1 година

СВЕТАЛАНА ШАРЕНКОВА-ТИПИЧЕН ПРИМЕР НА КОМЕРСИАЛНО РУСОФИЛСТВО...БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ТЗИ ДАМА НАТРУПА ДОСТА ПАРИЧКИ БЕЗ ДА ИМА КОЙ ЗНАЕ КАКВИ КАЧЕСТВА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО...

93

Анонимен

преди 1 година

С ГОДИНИ НИКАКВИ ГИ НЯМА И ХОП ЦЪФВАТ ОТ НИЩОТО...И ОСОБЕНО ТЕЗИ ДВАМАТА НА СНИМКАТА.АМА КОСТАДИН ПАСКАЛЕВ И ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ЖИВИ ЛИ СА?

92

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО БЯХА ЦВЕТНИТЕ БЮЛЕТИНИ ЧОВЕК ВЛИЗАШЕ В СЕКЦИЯТА, ИЗБИРА СИ ЕДНА БЮЛЕТИНА, ВЗЕМА СИ ПО ЕДНА ОТ НЯКОИ ОТ ДРУГИТЕ В ДЖОБА, ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА БРОЯТ С КОЯ БЮЛЕТИНА Е ГЛАСУВАЛ И СИ ИЗЛИЗАШЕ. ИЗБОРИТЕ БЯХА ЧЕСТНИ И ТАЙНИ. СЕГА ДЕСНИТЕ ФАШИСКИ ПАРТИИ САМО С ТОВА СЕ ЗАНИМАВАТ КАК С ПАРИ И ШАШМАЛОГИИ ДА КОНТРОЛИРАТ И КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ И ДА ПРАВЯТ ГЛАСОВЕТЕ НА ЧЕСТНИТЕ ХОРА НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ, ВСЕ ЗА ИЗБИРАТЕЛНИ ЦЕНЗОВЕ И РЕПРЕСИИ ВИЯТ... НЕ НА ЛЕВОЛИБЕРАЛНИЯ ТОТАЛИТАРИЗЪМ, ДОЛУ РЪЦЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!!!!!!

91

Анонимен

преди 1 година

Повечето коментари са показателни за масовката от "актовните избиратели". Такива да гласуват за когото и да е, си е унижение за избрания.

90

От Вселената

преди 1 година

Ой дядка, дядка, кyypo ти се мятка, на лево на десно търсиш дyyпе тeсно. Гъyс, гъyс, рyнтaв гъyс, дъpта уyyтка уyyй чевръст. Отишла баба на Павел баня, да носи на дядо уъътка кат копяня. Ой дядка, дядка, къyро ти се мятка, на лево, на десно тъpсиш дyyпе тeсно.

89

Ма

преди 1 година

На тоя и Чакърдъкова ке му пее на ухо.

88

КОТО СИ НАПРАВИШ САМ

преди 1 година

ААА, НЕ! БСП СИ Е ДОБРЕ С НИНОВА. СЕГА ЩЕ ВДИГНЕ РЕЗУЛТАТА С ХАРТИЕНИТЕ, АМА ЗАЩО Й ТРЯБВАХА МАШИНИ? ЗАИГРА СЕ С ЧАЛГАРИТЕ И КИРЕТАТА, ТА ДАЖЕ И С ПИНОКИО СИ ЛЕГНА?

87

Анонимен

преди 1 година

Абе гоце зове-даите другари да напраиме една партия социалистите милионери.

86

левитедесничари

преди 1 година

Събраха сите слуги на световния капитал у нашенско!Левите десничари!Тези ***,сатрапи и предатели искат да излъжат народа,че като заровят в нивата счупената си мотика и на пролет като гласувате за тях и тя ще стане плодна фиданка-Е ДА,АМА НЕ!Тия от Козяк ще обединяват и левите десничари-порнография!

85

Анонимен

преди 1 година

Гоце е жилаво копале навремето изкара триперо накрак.

84

ПроСоТо

преди 1 година

аха,Гоце опят е изпълзял....Па защо и не?..Докато е жив ще си получава "ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА",така че какво му остава,освен да си разнообразява живота с политигрички ?../важи и за останалите "президенти",без Зееелката,разбира се../...Явно в нашата "политика" е в сила ПРИНЦИПА на модата:..-"Модерното е добре забравено СТАРО"..

83

От Вселената

преди 1 година

Три години, девет дана кат не съм друсана, половата ми система паяжина хвана, гъъъс, гъъъс, рунтав гъъъс, дъpта уyyткa yуyй чевръст. Комунист ми мига мамо, комунист ми мига, белите ми крака мамо, сака той да вдига. Он сaка да го тypи бaрем до сpeдата, да му дам ли мила мамо поне до мypдята. Немой Герко, немoй мила, мамина гyгyтка, чакай първо да опита майчината уyyтка. Разсипа ми от полата набраните дренки, па ме хвана собера белите ми нeнки. Он дъpпа, аз дъpпам, леле кеги сepe, що да стoра мила

82

Зозо

преди 1 година

Хахааа, нов проект с тези дръти членове не става :)))))))))))))))))))))))))))))))

81

vale_karo

преди 1 година

Обединение на лявото. Обърнете внимание. Има ли поне една лява формация поканена на срещата ,която да не е от отлюспени от БСП .За какво ляво обединение говорим. Истината е ,че точно тези съсипват БСП.