10

Анонимен

преди 1 година

Suckmyнезнам си кво както винаги се изказва неподготвен добре, че му изтриха коментара където говореше за съпругите на футболистите и коя в Европа носера и не носела бурка. Ако беше погледнал съпругите на играещите в Европа щеше да види, че всички си носят бурката и никоя не вижда ппоцлем в това. Още по-забавно е да се спомене, че съпругата на звездата на Иран Али Голизаде - Ясаман Фармани не просто обикаля с бурка из Шарлероа, а е професионален футболист и играе с бурка и на игрището.

9

До3

преди 1 година

Дай кординати и да сложим по хиляда лева, щом си толкова сигурен в победата на САЩ?

8

Анонимен

преди 1 година

Тая вечер определено ще гледаме двубой в който залогът ще е "метър кожа и литър кръв"

7

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за политиката на Иран и САЩ. Ако много ми пукаше за бурките в Иран или за ценностите на САЩ сега щях да живея в една от двете държави, а не в България. Тук цъфнали и вързали и седнали да обсъждаме 2 от най-силните държави на света. Остава да започнем да обсъждаме и квота за жените в тибетските ступи, а?... Играя точен резултат 2-2 и им правим евала и на американци, и на персийци, а който търси политика във футбола му пожелавам да преживее ужаса на войната.

6

Долу ГЕРБ и БСП и ДП

преди 1 година

До 2. Кое това едно време, онова комунидстическото време ли? През което затриха българската национална памет и внедриха бруталност в българското семейство ли? Направиха хората послушници, това ли искате? Спокойно да си управлявате и крадвате? Русофилизъм и пионеризъм? И македонизъм?

5

анонимен келеш

преди 1 година

Русия,Беларус,Сирия,Иран,Северна Корея,Куба,Венецуела,Еритрея и Судан да си прават някакво си техно СП и там да си ритат мачовете:):):)Тва важи не само за футбола,а и за другите спортове:):):)

4

Анонимен

преди 1 година

САЩ могат да напуснат мача или да изнесат кратък спектакъл в полза за победата на Иран. Която да подарят на борещите се срещу диктаторкия режим на Иран. Това ще подкопае режима на Иран и ще засили протестите.

3

Анонимен

преди 1 година

САЩ печелят без никакъв проблем, и пращат персите в къщи! - сто процента, заложи 1000 лева като си толкова сигурен. После Цеко 1948 ще ти ръкопляска.

2

Анонимен

преди 1 година

Тва само кокшка може да търси за политика по време на футбол. Едно време когато жените вместо да пишат статии се радваха на домакинството смета беше много по-спокойно място. Сега, навсякъде крякане и разделение. Като на журналята не им харесва Иран да ходят в Техеран да горят бурки и куките да им бият шамари по площадите вместо да ни занимават с глупoсти.

1

Анонимен

преди 1 година

САЩ печелят без никакъв проблем, и пращат персите в къщи! Разбира се самите футболисти на Иран не са виновни за тиранията в страната им - футболистите отказаха да пеят химна, в знак на протест срещу кървавия режим на Хоменей и останалите откачалки живеещи още в 17 век