9

Анонимен

преди 1 година

На снимката са две от най-некадърните калинки на ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 1 година

Това тоя дето в едно интервю разправяше, че е по-добре да си останем на плосък данък, защото от хора дето взимат средна заплата, ще им се вдигне данъка.А реално подоходното ще удари тия с милионите, ама тях ги пазиме.

7

Анонимен

преди 1 година

Дядо Кирчо не е чичо на бездомника Влади, а вуйчо. Той за него е вуйчо-владика!

6

Анонимен

преди 1 година

Комедията е пълна. Правителството на Петков бе свалено с мотиви за лоша икономическа и бюджетна политика. Толковяа лоша, че днес ГЕРБ,БСП,ДПС и възходковците гласуваха да се запази лошия бюджет.

5

бюджет 2023

преди 1 година

За всичко няма да има пари осфен за чекмедето

4

икономист

преди 1 година

Продължават изцепките на герберите по повод на инфлацията... Дошли "ПП" за няколко месеца на власт и вдигнали инфлацията до небето. Тези хора сякаш падат от "Марс"... Имам чувството, че не разбират базовите принципи, по които функционира пазарната икономика. И за тези хора са гласували 650 000 български граждани, сериозно ли?

3

Анонимен

преди 1 година

Така така гербави, продължавайте политиката на геноцид на българския народ.За 12 години, само пари за пенсии и заплати нямахте, но за кражби 4,5 млд за КТБ, 1,5 млд на руснаците за Белене, като направихте така че България да изгуби арбитража, 3 млд на Путин за газопровод от който нямаме никаква полза, по 10 млд на година за корупция според ЕС. Но пари за хората които изкарват тези пари никога нямаше. Не знам кой гласува за вас.

2

Всички депутати

преди 1 година

от ГЕРБ, БСП , ДПС и Възраждане се надпреварват да плюят по ПП. Гледах изказванията им , най- нормалните политици и депутати са от ПП. Всички останали са интриганти, демагози и памперси на мафията. А дядо Кирчо , чичото на Горанов, толкова е остарял милия, изнесе ни една лекцийка от соца.

1

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Сюлейман Демирел е починал! Той беше радетел за бюджетен порядък...