19

осведомен

преди 1 година

Нанков, дето хвърляше саковете с пари в джипката, по време на "инспекциите" на Борисов на магистрала Хемус

18

Анонимен

преди 1 година

ПП трябва да поемат отговорност, че не изчегъртаха модела Бойко Борисов, заради който има неподдържани пътища.

17

До Петя

преди 1 година

за герберастите ли говориш?

16

Гербаджия

преди 1 година

Значи правим скапани пътища 10 години, а след това обвиняваме другите, че не се поддържат.

15

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ отново нагло лъжат. С това решение на парламента се опитаха да дадат законова основа на плащания към пътните фирми за подръжката на пътищата, каквато нямаше по наследство от ГЕРБ. КС казва, че така не можело, значи няма да се плаща.

14

мата хари

преди 1 година

До Майора-от Бойко ли получи тази "ценна информация"?

13

Анонимен

преди 1 година

Едва ли само ПП са виновни за състоянието на пътищата в България. ГЕРБ носят 90 % от вината, останалото е за ПП и служебните правителства.

12

Майора

преди 1 година

Абе анонимници , погледнете нещата , а не гледайте през крив макарон! Кой взе парите от "Хемус" и ги насочи по друго перо, таткото на кой спря "Струма"? Защо не се поддържат пътищата? Когато фактите говорят и Боговете мълчат, но не просто Киро и Кокорчо и техните подръжници!

11

ГЕРБ са мафия

преди 1 година

Спрете парите към потомствените храненици на комунистически режим и на всички елити, които цоцат от държавата милиарди и милиарди. Спрете парите на некадърните деца на елитите. В София е препълнено с тях. Тези пари не са ваша собственост. Тази държава не е ваша собственост!

10

Анонимен

преди 1 година

Каквото ви беше управлението,такива са ви и пътищата.Тотал щета!Айде махайте се по-бързо и да ви забравим.

9

Анонимен

преди 1 година

Значи признавате,че пътищата ви издържат най-много две години.Защото ако бяха качествени,щяха да издържат 40 години,както бай Тошовите пътища,по които още се движим.А вие от две години не сте на власт и пътищата ви се разпаднаха.Всички плачете за затвор,ама си имате каскет,който ви пази.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен7"МИНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ ОТКАК КРЕМЪЛСКИЯ ТУМОР РАДЕВ СОБСТВЕНОРЪЧНО СВАЛИ РЕДОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО" И как точно е свалил редовното правителство? На правителството му изтече мандата, както е по закон. Бат ти Боко свали редовно избрано правителство. Ти си типичен гербаджия, който обвинява другите за собствените си грехове. Ей като тоя на снимката.

7

Анонимен

преди 1 година

Все повече се изумявам от глупостта на тези хора от герб,все едно че са събирани с конкурс за хора с малоценност.Вече е сигурно че партията ГЕРБ е деструктивна.

6

Аноним

преди 1 година

На българите не и трябват пътища а месии подмяна ицо лодкарят тези само рушат българите това харесват

5

:):)

преди 1 година

чувалите от магистралите потекоха отново от Тексим за Дубай.

4

ЕНТЕЛЕГЕНТНИО

преди 1 година

Тц, тц, тц, тъкъви убави патища направИ Баце, дойдоа теа новите и му ги развАлиа нарочно за неколко месеца

3

Този защо

преди 1 година

Не е при Бай Ставри?

2

Анонимен

преди 1 година

Според мен държавата трябва да въведе зелена и синя зона и по кварталите в София и в провинцията и нещата ще се пооправят. Не може да ми седят половин милион бежанеца под наем с регистрация на село и да си плаща данъците там, а да готви манджи в съседния ми апартамент и да ми паркира в градинката. Така ще се знае къде колко хора живеят и къде колко пари да се инвестират. А тия ПП, ГЕРБ и останалите им сателити са абсолютно банални. Нищо не правят и ни губят времето с празните си приказки.

1

Анонимен

преди 1 година

туй гербаво прассенце как се ослушва все едно на разпит