107

До Боби

преди 1 година

Истинското ти име е Петър и работиш на женският пазар иначе си родом от Хитрино , пернишко що дириш тука Петре ,че и световната политика бистриш?!

106

Анонимен

преди 1 година

До От Индия до Китай, целия свят търси рубли! ------------- еми като са по-евтини от тоалетната хартия така ще е!

105

Анонимен

преди 1 година

До Боби По-голям калибър артилерия в света оперативно ползван няма... и ква файда като са го ползвали?

104

До 110 трябва

преди 1 година

да си поне 3,4 клас, за да си разбрал, че никой не иска да побеждава Русия, а само да ги изгонят от Украйна!

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 - Тя и България не взе участив е конфликта между сърби, косовци и албанци ... Ама имаше и наши хора, дето ходиха да барат там. Това не значи, че България е замесена.

102

ФАКТ

преди 1 година

РУСИЯ Е ПО-СТАРА ОТ САЩ СЪС 100 ГОДИНИ

101

Антрополог

преди 1 година

Генерала на войската е хванат да е продавач на оръжието на руската войска на чеченците по време на унищожението на Чечня,шефа навагнер бивш готвач,войниците затворници с по над 20 ки,за убийства и др. Като събереш теа елементи на едно може да си представиш какви "комплекси" ще избиват върху цивилните....

100

Анонимен

преди 1 година

Това столе не е със всичкия си .Но ще има много много пердах над измисления съюз ама много

99

От Индия

преди 1 година

до Китай, целия свят търси рубли! И руски газ!

98

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си наистина слабоумен , с шизофренично разтройство и раздвоение на личността да верваш , че Украйна ще победи Русия , дори с помощта на САЩ.. Ако е толкова лесно да се победи Русия , САЩ щяха да направят сами и да се окичат със славата на победител .. Както направиха в Ирак.. А те САЩ са намерили будала да умира за интересите на САЩ , не да победи .. а да навреди на Русия..

97

Анонимен

преди 1 година

Гледам путинофилите се радвате как русия щяла да победи. Хехе, каква ще е победата? ако наистина вземе да "победи" ще окупира едни малки територии с цента на вече година война, наближаващ 90 000 брой на жертвите им, унищожени танкове, потопени кораби и могилизаци. Да ви имам "победата". А в очите на цивилизования свят ще остане като допотопен агресор.

96

Анонимен

преди 1 година

НАТО не участвало в конфликта... Е да назове ПОНЕ една държава от НАТО от която няма наемници в Украйна. И нещо за свастиките татуирани по украинските герои няма ли да каже? Но те наистина руснаците са виновни. Не трябваше да възобновяват износа на титан отново. За 3 години не само НАТО, но и целият свят щеше да остане без реактивни и ракетни двигатели. Всички оръжия щяха да се върнат на ниво ДО втората световна война без титан. И тогава всички тия жертви в Украйна и от двете страни нямаше да ги

95

Анонимен

преди 1 година

Ха и Боби ваатенката се появи!

94

Научете си историята

преди 1 година

За първи път името Русия се появява при Петър Първи през 17 век!Така е наречено Московското княжество.Петър откраднал името Рус от Киев и сложил империя,за да има тежест.Получило се Русия.Идеята е на италиански съветник при Петър Първи и впоследствие позлатен за тази идея.

93

Анонимен

преди 1 година

Русия са терористи. Путин и Готвача ще бъдат лишени от власт, и ако оцелеят ще бъдат съдени за жестокости и терор над човечеството.

92

Анонимен

преди 1 година

Чудесен "материал" за безмозъчните американопитеци.

91

USA, USA, USA

преди 1 година

Като защитник на демокрацията и християнството, успех довечера САЩ!!! Вярвам, че САЩ ще победи Иран!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Вече започнаха караниците между Зеленски и Кличко заради убежища които кмета на Киев не усигорил. Положението на фронта е плачевно Украинците публикуват в Телеграм каналите укритията в които трябва да воюват пълни с вода без екипировка. Появиха се и първите приднаци на недостиг на тежко въоръжение след като ВСУ прибягна до гаубици от ВСВ. А още по страшно е на Бахмут там ВСУ изоставя своите ранени. Полска лекарка заявила над 500 ранени за убитите били няколко хиляди основно наемници.

89

Анонимен

преди 1 година

Явно само един копейкаджия *** в полза на руските варвари.

88

Анонимен

преди 1 година

До И рублата лека, полека измества долара на световните пазари... .......... измества, ама тоалетната хартия :)