81

Анонимен

преди 7 месеца

Дай Господи, всеки съдист, ДА СВЪРШИ КАТО ЖЕРТВАТА СИ.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Съсистите😡🤛🏼 Бял ден да не видат🙏🏽 Да свършат като жертвите си🙏🏽Амин

79

Дедо

преди 1 година

Ей съсипахте го този човек,за един *** го съсипахте,ненормалници. Виж ако беше бандит и беше убил човек едва ли щеше да е арестуван и да се пише за него!

78

Писна ми

преди 1 година

Демокрацията ни донесе блага като садисти, наркомани, педофили, неграмотници, които не могат да направят разлика между плъх и куче.Няма връщане назад от този морален упадък на обществото. Ние, които сме опазили човешката си същност, да протестираме за ЗООПОЛИЦИЯ

77

Писна ми

преди 1 година

Призовавам,, кифлите"и хората, които са съпричастни към случилото се с Мечо и хилядите знайни и незнайни невинни същества, ДА ПРОТЕСТИРА МЕ ДО СЪЗДАВАНЕТО НА ЗООПОЛИЦИЯ най-после в тази ДЪРЖАВА. Скоро експерт по телевизията каза, че по време на социализма такива като Захари са вписвани в регистър и са следени. При следваща проява- в затвор и психиатрия.

76

Пламен

преди 1 година

Протестирайте за прасенцата, агнетата и теленцата, където ги колят и ги ядете всеки Божи ден по пет пъти, а те са по-хубави животни хиляди пъти от тези помиари!

75

Вълкодав

преди 1 година

Излиза, че да си правиш кефа като убиваш животни не било редно, така ли ?Сбъркано време, ненормално общество...

74

ахо ихо

преди 1 година

До До Мхмтеб май яко та апат комарите,ама онези,големите,дето ти изпиват и мозъка.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 - Айде пак психолозотие, научили се от случайни постове във фейса...

72

Джордж Бърнард Шоу

преди 1 година

"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните"

71

До 75

преди 1 година

Ти защо не отиде да протестираш срещу пускането на тоя, който блъсна двете момичета?

70

Анонимен

преди 1 година

Днес може да мъчиш животно, утре на дете - опасен човек. Друго си е убил две момичета - минал е етапа куче, значи може да го пуснат.

69

Психопати!

преди 1 година

Поинтересувайте се малко за доцент Куртенков и фотографът Светлин Минков. Има достатъчно писано в нета. Поразгледайте как кормят и дерат кучета. Ако се възмутите, значите сте нормален. Ако се възбудите, както ще стане при повечето, които са коментирали отивайте спешно при психиатъра.

68

Не казвам, че

преди 1 година

не трябва да се мисли и за животните, но къде по дяволите са тълпите от хора пред съда, когато поредния надрусан богаташ убие някой случаен?

67

Анонимен

преди 1 година

Хората, които режат краката на кучета, разпорват ги и ги мъчат за удоволствие, както и тези, които дерат и убиват котки са опасни психопати! Нормален човек не може да го направи това. Днес реже краката на куче, утре на дете. Малки са наказанията даже!

66

Анонимен

преди 1 година

Ще излезе Захари от затвора и ще стане Иво Андонов и тогава кучкари не мога да ви мисля ще ривете като магарета ама ще е късно

65

Анонимен

преди 1 година

Ем сега ще го потаковат и него малйо в затвора без лубрикант

64

Анонимен

преди 1 година

А бе болни мозъци кучкари ако ви призова до булдога да се снимате с него или да го погалите аз ще се отдръпна да ви гледам сейра жалки болни мозъци, ще ви разскъса на парчета и ще ви яде на порции

63

Анонимен

преди 1 година

Такова отношение има възпитаващ ефект при деца до 8-9 години. Бълвайки помия по този завършен психопат единственото, което можете да постигнете е да обърнете омразата му към хората. 2 седмици чета за Мечо и неговия мъчител. То не бяха снимки, имена, адреси, протести. Най-добре е сега на гелотината и всички да си понесете срама и вината, защото вие го съсипахте този човек. Не мисля, че има какво повече да губи и предвид садистичните му наклонности, ще стане страшно.

62

Анонимен

преди 1 година

"Лежи в затвора година-две-три сред истински престъпници от всякакъв калибър.Получи си подобаващото отношение от тях - Буахуахухаухаухауах! Лигльо - кви глупсоти приказваш, ве? Да не си мислиш, че в затворите влизат някакви добри морални съдници, които милеят за правата на кучетата и прочие ...