10

Мдаа

преди 1 година

Кажете какво точно е ставало през тези бурни години. Нали сте информирана. Имало е хубави неща, имало е и нередности. Или тоо, сегаа, вижтее, ама тоо, налии...

9

Анонимен

преди 1 година

Тази от 90-те насам вече се казва Гилотинова ! И няма срама след огромната uguomuя ,която направи тогава по телевизията ,да се изтипоса пред медиите !

8

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. РСМ ще влезе по план 2029.А повечето търгаши смтемата Македония пак ще си говорят наизуст?Ами те друго не могат.

7

ТазиУчаствашеАктивно

преди 1 година

Тогава събитията се случваха главоломно бързо. В България за дни се случваха неща, които в други страни се случваха за години. Целият ни живот се преобръщаше. СДС-Шайката главоломно и алчво,необезпокоявана от никого и от нищо кормеше и крадеше подредената ни и просперираща държавица,превръщайки я в добре преджобена англокраваска колония и ***,във вида,в който сега я наимраме.

6

Беко

преди 1 година

Същата заради която показаха в ефир, как му резнаха гръцмyля на онова руско салдатче в чечня. Сигурно са и изтекли водите от гледката...

5

АК-47

преди 1 година

Тази Милотинова съм я запомнил, и не само аз, с пускането в централните новини в 20.00 ч. по телевизията на епизод с рязането на главата на руски войник, попаднал в плен. Със ЗВУК, и цялостното обезглавяване. И тази си позволява да е на екран. Трябва за си абсолютно безчувствен или пълен некадърник, за да пуснеш такова нещо. Дъщеря ми не можа да спи нормално няколко нощи. Но кой е очаквал в най-гледаното време този ужас. И не ме трийте, защото е истина, така си беше.

4

90-те..

преди 1 година

90-те Боко още беше мутричка от СИК , продаваше амфетки и рекетираше бабички по пазарите. Кой да знае ,че стане премиер.

3

Анонимен

преди 1 година

Кадрите които Милотинова пусна в По света и у нас, това бебе зверство в 20:00 ч. Ужас. Дори не се извини.

2

Alex

преди 1 година

Милотинова заслужава уважение. Днес бегей - не.

1

ккк

преди 1 година

Няма да забравя никога отрязването на човешка глава ,което Вие разрешихте да се излъчи в най-гледаното време,когато децата ни бяха пред телевизорите.