10

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо :) Щом е казал "Ба!", значи е от района на Пазарджик или някъде там наблизо.

9

Подобна маминка

преди 1 година

втълпява на сина си, че така ще създаде относно себе си впечатлението, че е млад мъж, по когото девойките лудеят, но той пет пари не дава за никоя от тях, защото има богат избор. Зрялата жена, подрастващата малка използвачка и разтурените момичета преценяват такова синче само за няколко минути и пет пари не дават за такъв, но неопитните девойчета, които никога преди това не са имали гадже и не са излизали с момчета, преживяват тежко обидата и понякога им остава травма, която трудно преодоляват.

8

Продължението -

преди 1 година

...на всяко едно от тези 12-13-годишни девойчета и учи сина си да изразява такова мнение чрез злобни подигравки. Когато момчето порасне с още няколко години, започва да го подучва как да се държи, след като се е уверил, че някое момиче го харесва - да закъснява за срещи, да я води някъде на гости и там да започне да ухажва друго момиче и др.подобни дребни гадости, а когато момичето поиска обяснение, грубо да й заяви, че тя нищо не представлява и никой не би и обърнал внимание.

7

НеПодценявайтеРолята

преди 1 година

на определен тип мъжки маминки. В желанието си да предпази синчето си от всякакви неудобства, включително и от любовни разочарования, такава майка започва да внушава на момчето още докато то е в пубертета необоснована критичност спрямо всяко едно момиче: Успява да намери несъвършена черта във външния вид и на най-хубавите момичета; "доказва" му, че и най-умните сред неговите съученички всъщност не са много умни; намира кусури на характера и дори на морала на всяко едно от тези 12-13-годишни ....

6

Popa ot razgrad

преди 1 година

Винаги...

5

Анонимен

преди 1 година

Винаги!

4

Анонимен

преди 1 година

Винаги.Просто от време на време е в добро настроение и не и личи.

3

Когато е недоклатена

преди 1 година

Е емоционално нестабилна.

2

Анонимен

преди 1 година

Работя само с жени и наистина е ужасно. Клюки, интриги, злоба. Най-гадното е, че шефката също е жена и се влияе от простотиите им. Вероятно скоро ще напусна, защото наистина ми идват вече в повече !

1

Анонимен

преди 1 година

Тук пишат много мъже,които не обичат жените,нито ги уважават.Тава са мъже,които уважават и обичат мъжките си приятели,както и предпочитат тяхната компания.Но за съжаление,са хетеросексуални и само поради това са във връзка/брак с жена.Този вид мъже изобщо не могат да обичат една жена емоционално,да я разбират и подкрепят.Скъпи сестри,има и друг вид мъже.