28

Ром"с

преди 1 година

Май Деси Атанасова печели битката с ДеЛЯН Добрев за надмощие във върховете на ГЕРБ при изтглянето на Борисов от председателството на ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 1 година

Аман от колибарки в НС , от къде ги докара Баце !

26

БАБА ТИ

преди 1 година

Дудук на радев и готово бе!

25

Добре

преди 1 година

До 24 "Права е!" - може наистина тия партии на статуквото да са загрижени за страната, но нямат капацитет! Бат бойко един английски не знае - и това ми ти било министър председател, маякът на интелигенцията... Та така - *** народ - слабо управление.

24

Права е!

преди 1 година

За всеки нормално мислещ човек е видно, че тъй наречените партии на "статуквото" са всъщност отговорни и загрижени за страната партии, а новите проекти са дошли с две цели - да изпълнят волята на олигарсите, които им плащат и да си напълнят джобовете докато могат!

23

Един от народа

преди 1 година

ГЕРБ са царе на всякакви техники. Такива техничари са, че заради тях България е най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС и все по-често българите се питаме - кога ще ги стигнем румънците?

22

От Вселената

преди 1 година

Срешат се двама комунистически клитopa в народното събрание: - Говорят, че аме солени и кисели и не ставаме за кисело зеле за народа... - Не думай, кой, кой посмя срещу нас милиардерите? - Злите езици от другите партии на милионерите! - А къде са милиционерите да защитават нас милиардерите от милионерите? - Ми, милионерите прекръстиха милиционерите на полицаите и сега веке ги няма както беше при соца, ако си спомняш тогава можеше по-лесно да се цоца от зелето на соца!

21

р

преди 1 година

Всеки сам да си направи равносметка. Как живеехме при ГЕРБ и как се живее сега ?

20

Анонимен

преди 1 година

Горките, как искат да бъркат в кацата с мед, услади им се толкова години го правят. Служебното правителство върши повече работа от всичките 240 в НС.

19

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ съвсем се наведоха...готови на всичко само да са in the game!!!

18

Анонимен

преди 1 година

До по-добре чума, кой каквото си пожелае, ще си го получи

17

Анти Тяло

преди 1 година

То и сега сме с техническо експерно правителство -служебното. За какво са ни ГЕРБ, ДПС и БСП?

16

Анонимен

преди 1 година

Ако не бъдат възстановени липсващите милиони българските граждани трябва да разгонят пълнежа на парламента. Ха-ха, хи-хи !

15

Анонимен

преди 1 година

"По повод на мигрантския натиск Десислава Атанасова отбеляза, че е вносител на промени в Наказателния кодекс за увеличаване на наказанията за подобни престъпления." -- от ес са забранили да бъдат спирани на границата. Тази ов.цане се чува какви глупости плещи. Правят някакви акции за вътрешно залъгване на населението, после спират и никой не се интересува какво става на гараницата с месеци. Затова и оградата е в плачевно състояние.

14

Анонимен

преди 1 година

"По думите й е най-лесно никой да не носи отговорност какво ще се случва в държавата" -- а каква отговорност носи вашата тиква, борисов от село банкя, след като бе установено че липсват милиони. Никой не го разследва и се разхожда на свобода препасан с пистолет.

13

ГЕРБ са крадци

преди 1 година

Едниствената техническа експертиза, ще се извършва по затворите срещу вас самите, когато започнете да отговаряте за престъпленията и кражбите си! НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТЕ! Край на модела Борисов и чакалите му, завинаги.

12

Анонимен

преди 1 година

"един пленарен ден в НС струва около 200 хиляди лева, които се плащат от българските граждани" -- докато овчето стадо наречено "български граждани" похърква, крадците на бюджета са стигнали неподозирани висоти. Народното събрание е пълно с говнянковци, които всеки ден чопват по 200 000 лева, а работа свършена няма никаква.

11

От Вселената

преди 1 година

Търновград 1393г. Болярите тичат при цар Иван Шишман: - Царю, турците идат! - По Би Ти Ви или по "Нова"?

10

Анонимен

преди 1 година

"Шенгенското пространство изглежда все по-далечно" -- нас ни интересуват само крадците на бюджета, шенгенското пространство чумата да го яде.

9

Анонимен

преди 1 година

Търсете изчезналите милиони, депутатите от герб, като ги намерите, щом толкова искате може да говорим за правителство.