55

КИРО, ДАЙ МИ КОДА

преди 1 година

МАФИЯТА ПП.... КОРУПЦИЯ... КОРУПЦИЯ... КОРУПЦИЯ

54

Радослав

преди 1 година

До 49: ако гласуването беше подменено,не мислиш ли, че партия с ресурса на герб щяха да изсипят 1-2 милиона верни поддръжници още на следващия ден пред НС? Та те за половин час изсипаха 2000 да пазят бойко като го арестуваха в Банкя. Ама ги нямат тези 1-2 милиона верни гласоподаватели и за това няма протести.

53

Случаен минувач

преди 1 година

До Петя 55Току що това гyйнo КП за лека нощ заяви от парламентарната трибуна, че във вторник, когато ще се гласува всичко, ще се организира акция пред парламента. И недоволните хора щели да пометат всички. Чакай бе, какъв си ти, че ще заплашваш с улични протести?Представям си отсега какви нерви ще бъдат във вторник!

52

Анонимен

преди 1 година

Как може да гласуват закони с аргументи "някой държи кодове"? Какви са тези кроманьонци ?

51

Случаен минувач

преди 1 година

Георги Свиленски и Александър Симов са най-противните хора в БСП. Точно те най-силно поддържат Нинова. Но сега ми е кеф, че си насочиха огъня срещу Пълен Провал. Приятелският огън боли най-силно!

50

Анонимен

преди 1 година

Машината издава протокол. Флашката не издава сама протокол. Бройте бележките. Хартийофилите знаят, че не могат да манипулират машините. Те искат хартията си и химикалката си на Тотев, за да правят фалшификации.

49

Анонимен

преди 1 година

А колко бюлетини и протоколи има подправени от купените комисии по села и махали от гербодепесарите? Бройте бележките, който се съмнява.

48

Анонимен

преди 1 година

До 31:Те електронно ни окупираха,ние електронно се борим за справедливост.Затова няма протести.Кирчо сам си призна.Евалата.

47

Дневника е подправен

преди 1 година

Казват ,че надписът "Дневникът е подправен", надали е написан в Тайван! А това , как едната флашка била дефектирала, и не отговарвла на другата, било обяснение за "наивници"!

46

Анонимен

преди 1 година

Гербодепесарите нека да си броят сами разписките и да сравняват. Най-честният вот е с машини. Гербодепесарите са измамници във всичко. Те лъжат и манипулират, управляват с обръчи от фирми на държавна издръжка. Кой наивник мисли, че не правят същото по време на изборите, ако бюлетините се броят от тях?

45

Анонимен

преди 1 година

Престъпният ум на гербподепесарите се плаши от неуязвимостта на машините. Гербодепесарите правят фалшификации с хартиите.

44

Анонимен

преди 1 година

Днес пенсионерите са гербери и седесари. Неграмотните машинофоби са гербери и седесари. Хартийофилията на БСП е грешка. Тя не може да спечели от хартийофилията. Обществото е разделено на машинофили и машинофоби.

43

Анонимен

преди 1 година

Този наглец от столетницата,слезе на нивото на предателите от итн. бсп,е партия със затихващи функции,затова ще е успех за нея ако не изпадне от редиците на кандидатите за 49-тото нс.Днес ниновите "социалисти",се държат като стари магистрални ***.

42

Радослав

преди 1 година

В края на кабинета Борисов 3 НС имаше 21% доверие или към 135000 души. А в същото време на изборите през април 2021 само Герб и ИТН събират повече като хора които са гласували за тях. Общо всички партии в парламента събират към 2800000 гласували. Значи гласувалите за партиите в НС са два пъти повече от тези които вярват в същото това НС което те самите са подредили. Хайде обясни това? Да беше 50-100 000 разликата, ок ама 1400000 е прекалено голяма разлика!

41

Реалист

преди 1 година

На някои , непрекъснато трябва да им се повтаря, че и с машините на Мадуро, и с ЦИК назначени от ... Радев, Чалгата и *** ***-тата, ГЕРБ пак са първа политическа сила!

40

Анонимен

преди 1 година

С голямо нетърпение очакваме следващата седмица, за да чуем от др. Свиленов и другите изречения на К.Петков! Стига да не ги спазарят и потулят бързо-бързо!

39

Анонимен

преди 1 година

На изборите през 2009 година ГЕРБ взе властта с 1678641 гласа, а Синята коалиция имаше 285662 гласа. ГЕРБ-СДС загубиха властта на изборите през април 2021, когато мутрите получиха 837707 гласа, а тогава ГЕРБ държаха "кодовете на машините".

38

Аха

преди 1 година

До Радослав. ГЕРБ винаги са имали под 121 депутати. През първия си мандат разбиха групите на Атака и СДС (или в каквато там конфигурация бяха), за да си купят депутати. Същото нещо, което направи ПП.

37

Радослав

преди 1 година

До Аха: искат да ги махнат не защото им нямат доверие, а защото немогат да изсипят в тях 50 чувала с гласове. Герб управляваха сами от 2009 до 2013, след това бяха в коалиция с реформаторите на Мегшена Кунева, после с патерицата си Патриотите. И дори когато след края на мандата им с патриотите те самите организираха изборите загубиха 300000 гласа и паднаха под 1 милион подкрепа въпреки всички машинации и купуване на ромски вот. Сега с машините им излезе реалната подкрепа от половин милион.

36

Анонимен

преди 1 година

С всяко едно изказване Киро доказва колко е вдлъбнат, честно казано неговият булшит генератор удари невиждани висоти.