59

Анонимен

преди 1 година

Симулирането на предаване в плен е военно престъпление по силата на протокол 1 към Женевската конвенция. Последният руснак, който открива огън по украинците е извършил военно престъпление.

58

Анонимен

преди 1 година

русия върти 1984 на Оруел. На видеото ясно се вижда как последният руски войник открива огън. Опитвате се да направите бялото черно и черното бяло. русия използва наемници от Вагнер и обвинява Украйна за наемници. русия е нацистка държава, а обвинява Украйна. русия мъчи държава от 40 милиона оставайки хората без вода и ток, а се оплаква от Украйна. русия изби и разруши Донбас, а обвинява Украйна. 1984.

57

Анонимен

преди 1 година

Абе *** откачени, вие сте ненормални бе. Може ли да пишете/мислите и разнасяте идиотските си мисли. Ужасяващо насилие това ли са ценностите на демокрацията и запада? Тука Кво е сбирка на куклуксклан ли?

56

Анонимен

преди 1 година

До -63 внимавай да не скопят теб цирей

55

Някой

преди 1 година

Не мисля ,че руснаците като нахлуха в Мариупол, са се държали хуманно с Азовците! И какво търсят руските варвари в Киев? Отишли са да сеят смърт, да грабят и да изнасилват!

54

Тон

преди 1 година

Когато говорим за морал, е смешно да споменаваме Украйна, те са световно известни!

53

Анонимен

преди 1 година

Всеки един човек, който е засадил поне едно дръвче, поне веднъж е нахранил бездомно животино, погребал поне един руснак, скопил поне един русофил, разчекнал поне една русофилка, нашамаросал поне едно русофилче да знае, че е допринесъл с нещо за по-хубавото бъдеще на децата и внуците си!

52

МАЙОРА

преди 1 година

Исках да кажа, нека да има повече такива видеа с екзекуции на подЧеловециРашисти, нека да има радост и щастие за нормалните хора! :)

51

Тон

преди 1 година

Всички престъпления на украинската хунта са верни, такива са, и такива ще си останат, от давна са ми неприятни!

50

МАЙОРА

преди 1 година

Супер! Дано има повече такива кланета на ***! БРАВО!

49

БПФ

преди 1 година

Това дори не е първи случай за варварски и нечовешки действия срещу пленници от страна на укpoпoнaцистите !!! Рано или късно всички еврогeйски политици, които са подкрепяли с оръжие тая аннтичoвешка пaсмина, ще отговарят пред закона !!! В цяла Европа нацистката идеология е криминализирана !!!

48

Наполеончик

преди 1 година

Не може да бъде!!! Всички знаем, че гадостите, извършени от руснаците са автентични, но всички престъпления на укрофашистите, са руска пропаганда. А американците воюват направо без никакви военни и цивилни жертви от страна на противника и никога, ама никога не са вършили военни престъпления.

47

Когато фактите

преди 1 година

Когато фактите говорят - и боговете мълчат! Но амриканското ООН процежда прз зъби "най-вероятно" :):) (а англичаните като лъжат казват хайли-лайкли!)

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Главчо русифициран, ще разбереш истината когато Донбас посрещне ВСУ с цветя и украински знамена.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Ачий го диреше русия в Донбас?

44

нелепа история

преди 1 година

От видеото ясно се вижда че руснаците са се предали защото са в безизходна ситуация в това време отзад изскача кадировец от заградотряда и виждайки че руснаците не се бият а се предават започва да стреля по тях. Настъпва хаос защото укрите мислят че кадировеца стреля по тях и всички са ликвидирани включително и кадировеца от заградотряда.

43

Анонимен

преди 1 година

Феновете на русия нямат никакъв интерес в това каква е истината и кой е прав и кой е крив. Ясно се вижда как последният руснак открива огън. Но не им пука. Русофилите са хора без морал.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 Ще има нови санкции за руските терористи.

41

Анонимен

преди 1 година

А санкции ще има ли..

40

Анонимен

преди 1 година

Както знаем от българското русофилство, руският солдат се бие до смърт и никога не се предава. Така че това видео е долна инсинуация, манипулация и гнусна постановка на зеления мамул.