20

...

преди 1 година

П а л я ч о !

19

Бaй Kypти

преди 1 година

Tъй тъй, xapнo върви xopoтo!

18

гражданка

преди 1 година

Не мога да разбера какво му пречи студеното време на президента....Хората в студа и на работа ходят, и между държавите пътуват....я *** ги виж по Коледа по летищата....Какъв е проблема не знам, аз ли съм проста??.. .Еееех "Днес.бг." защо не сложите възможност за емотикони....

17

Анонимен

преди 1 година

а... що не изчака до пролетта да ги консултира, духа северен вятър, студено е

16

Анонимен

преди 1 година

Всички държави в източна Европа вече си размениха старото съветско орижие за по модерно западно .Само руската слуга Радев не дава нашите стари съветски тенекии да бъдат пратени на Украйна .Тоест той заробва бъдещите поколения с милиарди ,защото вместо да разменим оръжие като всички останали държави в източна Европа ние ще трябва да го купуваме .Това е национален предател .

15

Анонимен

преди 1 година

От Козяк ли определят,колко време ще са консултации те?Че гледам парламентаджиите изпълняват всички нареждания,така по удобно ,никой да не носи отговорност .

14

Грипен Кауноф

преди 1 година

Аз не знам какво правя! Ще позадържа консултациите с още 1 месец.. времето си минава, мандата ми върви..

13

Малеее

преди 1 година

Абе къв е тоя български възход и начело на тази куха партия са сложили некакъв измислен генерал който мънка като ученичка.

12

Как ли не

преди 1 година

Янев, който пръв простана на Борисов ли? Той е счупен проект в зародиш. На следващите избори е вън от парламента. Така е, който се хване с ГЕРБ, ще ходи при Марешки и четата. Възраждане и те вървят по този път стремглаво.

11

Падаря

преди 1 година

Български възход е единствената партия за която бих гласувал в момента.

10

Анонимен

преди 1 година

До номер 11: Значи ако Радев е сгрешил, било е по вина на хората? Оле леле мале але, какво робско поведение. Много се снишаваш, изправи се малко, стъпи на крака и бъди достоен. От толкова много комунизъм, така са смачкани хората, че да се хвърлят сами себе си и семействата си в огъня в името на царете. Не бива такова роболепничество. Я е верно, я не викаш. И все пак парите никак не миришат.

9

хм

преди 1 година

ако това бяха консултации за болен, отдавна да е умрял.

8

Импийчмънт

преди 1 година

До номер 7: Аз също съм гласувал за Радев и ме е срам от това. Срам ме е, защото излъгаха много хора чрез него от тъмните среди. Има ли нещо общо Радев с масонската ложа Слънце и няколко милиона? Когато директорът на БНР се оплакваше до Радев, че в дома му е влизано, какво направи Радев за да помогне да не бъде запушвана устата на медията?

7

Анонимен

преди 1 година

Абе радев , какво право има служебното Ти правителство да сключва сделки за самолети ,като с това ангажира Българския Народ да плаща МИЛИАРДИ ??? А ??? -аз се сещам ...

6

Парите не миришат

преди 1 година

Радев, къде си Радев? Извършва се предаелство над демокрацията и свободите. Хартиената коалиция извършва гавра с хората, които тя прогони от държавата. Герб се гаврят с хората и държавата. Къде си Радев? Защо мълчиш? Къде ти юмрука. Или те купиха и теб масонско ченге? Така се навързани корумпраните, че няма никакво значение кой в колко руски или американски школи е учил, ченгета.

5

Анонимен

преди 1 година

Разпускайки бе кво ги моташ, няма да има правителство, не си ли разбрал!

4

Хмм...

преди 1 година

Абе стига с тези консултации бре Радев! Не ти ли стана ясно,че стабилно управление този парламент не може да излъчи?

3

Анонимен

преди 1 година

По една партия на седмица консултира. Да не се изморяват хората. Междувременно заплатите вървят. Неговата, на депутатите нищоправци. Избори напролет. Не са заек да избягат.

2

крадев

преди 1 година

ще провеждам "консултации" докато не ми свърши мандата.

1

Анонимен

преди 1 година

радеф е пoзop!!!!!!