31

дд

преди 1 година

НЯМА ТАКЪВ РАЗГРАДЕН ДВОР!!! А сега си представете колко много мигранти минават без да ги хванат въобще. Всъшност да те хванат като вече си в България е доста малък шанса, та това са някви изключения

30

Анонимен

преди 1 година

Къде да се пиша и аз мигрант? Закуска, обяд, вечеря. Нямаш грижи за ток, отопление. Дрехи ти дават и после ти ги перат. Че и джобни пари за цигарки и някоя биричка. А нашите собствени пенсионери могат ли това да си го позволят? Цяло лято тия изкараха по държавни курортни бази. Безплатно. А могат ли нашите пенсионери това? Излиза, че НИЕ в собствената си държава сме някакво второ качество. И визирам всички с българско гражданство тук - включително и малцинствата. Не съм расист, ама тия прекаляват

29

Анонимен

преди 1 година

слава зеленски и неговите бабаити

28

Френдли

преди 1 година

До Анонимен Понеже по времето на ББ това бе хранилка и парите от трафика отиваха в шкафчето на Али Баба в Банкя. Тогава никой не ги преследваше, а полицията си трайкаше и вскичко си беше О'к. Сега обаче няма кой да прикрива бизнеса и взеха да ги ловят, а шофорите все чужденци и дрогирани. Даже и Нашите наркомани не са навити да са в схемата, а парите никак не са малко.....

27

Граница

преди 1 година

С носталгия си спомням българския филм "Граница" от 1994 г. Който не го е гледал, да го гледа, който го е забравил, да си го припомни. Изминаха почти 30 "демократични" години оттогава. Къде сме сега? Има ли ДЪРЖАВА България или само територията, все още населена с българи, остана? И докога ще е българска тази територия? Проклети да са всички евроатлантици и "демократи" в България!

26

зАз

преди 1 година

Това са "дребните риби", тоест, изпълнителите, въпросът е: Защо не прикрият дейноста на Босовете, които реално организират и контролират "Трафика" на бежанци у нас, убеден съм на 100%, че и службите ни, и власта ни знае кои са "Бароните"!!! Но..., всички се досещаме защо, нъл тъй?!

25

До 25

преди 1 година

Много точно си описало битието си!

24

Бай Илийчо

преди 1 година

Бравос ! Бежанците си помагат !Ко лоши има бря ?

23

Анонимен

преди 1 година

*** мрази 3 типа хора- ИТ специалисти (защото на месец взимат, колкото той на 2 години), украинци (защото умира от яд, че бъпреки че бягат от бедна държава с война са по-кадърни от него в пъти) и мигранти (и той не знае защо). И така животът си минА, а *** си е все така пpocт и беден. Разпозна ли се, *** бедняшки?

22

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам, ЕС плаща ли ни нещо да компенсира щетите, които понасяме, за да ги пазим от нашествието на мигрантите или не? Щото ако не, не виждам за кво се престараваме толкова, че и жертви даваме, вместо просто да ги пропуснем да минат накъдето са се запътили.

21

ЗАКРИВАЙ

преди 1 година

Кажете добре дошли на Украинската мафия.Засилиха се и кражбите по селата.Тотален разпад на държавността.Закривайте.

20

Car Kiro

преди 1 година

Чакайте малко, как така украинец престъпник той се е заблудил нещо човека, сигурно са му казали, че домати кара и полицията го гони да му ги прибере. Веднага да се настани в ол инклузив спа хотел на държавна издръжка с назначен психолог за възстановяване от психическата травма.

19

Анонимен

преди 1 година

разграден двор,няма държава, украинската мафия само ни липсваше

18

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой е виновен, но до 2020 г., когато Борисов и Герб бяха на власт мигранти нямаше, гранични и редови полицаи не бяха убивани при гонки. А, при служебните на Радев и правителствата на ПП-ците, с МВР шеф Рашков, който уж приключи рИформата в МВР и получи +3 милиона за охрана на границата, мигранти се движат в България на тумби, дрогирани убиват хора по пътищата със съдействието на служители от МВР, а оградата се разпада. Не коментирам инфлацията, 12-те милиарда дълг ... Промяна в действие

17

Иво

преди 1 година

Кое ся е рехаво.. на Бати Бибитко оградата или МВР на Промяната??

16

Анонимен

преди 1 година

Украинец? Не може да бъде! Та те всичките са високообразовани програмисти, бели и добри, печелещи парите си по честен начин!

15

Квооооо!?

преди 1 година

Онзи ден слушах служебния министър на Чорапа, щели да засилят охраната на българо-сръбската граница!? Квоооооо!? Психопат!

14

Хах

преди 1 година

Щом на ден хващат по 50 нелегални си представете колко не хващат. Граница официално нямаме

13

Многострадален

преди 1 година

бежанец от войната в Украйна с хуманитарен статут превозва други многострадални бежанци - инженери и хирурзи. А лошите българи, вместо да ги настанят в хотели на данъкоплатска издръжка, ги преследват? Няма ли БХК в тая държава?

12

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да престанем да пречим на мигрантите да ходят на там където са се запътили.Нас така или иначе няма да ни приемат в Шенген,нека барем да наводним западняците с мигранти.