164

Анонимен

преди 1 година

И за,какво са ни тия самолети от кой да се пазим от Русия ли? Нали руските СУ-35 и МИГ-31 ги свалят от такова разстояние,че пилота на F-16 дори не разбира,че е бил прихванат.

163

Един там..

преди 1 година

Абе вие луди ли сте? Държавата няма хора,всичко се изнася,болниците са като кланници и ***. Илицитв са разбити,образованието съвсем го няма,пенсионерите се чудятжкак да изкарат зимата,цените са чо високи от европейските, вие самолети купувате! За какво ви са? Кой ще ви нападне. Потрябвали сте на някого,та и вас да храни. После пак ги изберете тези едни и същи ***,дето все не могат да разделят кокала. Колко време мина от изборите? Ааа? И къде го правителството?! А докде ли и еврото..фалит!

162

КАК БСП

преди 1 година

И Възраждане, защитават националната сигурност

161

Анонимен

преди 1 година

Крадлив парламент....

160

Укренерго

преди 1 година

Не на Zападната прОпаганда! Наберете smotrim.ru и гледайте предаванетО "60 минут" и "Вести". В телеграм мОжете да намерите канала Colonelcassad. Гледайте истината! Силата е V правдата!

159

ТЪп

преди 1 година

Значи ако някой смята че парите на българите трябва да отидат за здравеопазване и образование, вместо за оръжия, е долен мръсен комунист и русофил. Разбрах накрая.

158

Авио джамбаз

преди 1 година

Докато чакаме да се построи завода за Ф 16, си купихме още толкова самолети на снимка и това даже не е краят. Сега ще си купим Грипен докато чакаме. А докато чакаме Грипен ще си купим и Рафал....Пък ако и те не дойдат ще си купим китайски дронове от Джъмбо

157

Бай Кор

преди 1 година

То няма май вече какво да се пази. Отидете по селата и вижте - празно. Градовете нараснаха, но слабо. Няма хора. А те инвестират в нападателни оръжия. Всъщност има нужда от здравеопазване и образование. Но там няма подкупи.

156

Анонимен

преди 1 година

Ако се готвим за война, непременно трябва да закупим американски Ефки, ако се готвим за паради може да минем и по евтино с френски или шведски самолети. Юрофайтърите също стават, но са безбожно скъпи като цена и поддръжка.

155

Анонимен

преди 1 година

До Тошо Тошко че кой освен Франция воюва с френски самолети? Плюс това франция винаги е стояла в разкрачено положение пред Русия след Де Гол., Защо? Защото по настояване на Сталин Франция беше включена като велика сила въпреки че позорно загуби войната срещу Хитлер. До кога Франция ще продължава да се накланя пред Русия за този жест на Сталин? 80 години не им ли стигат на французите, или и те са тръгнали по българския път 150 години безкрани благодарности на терористите от Москва.

154

не пишат

преди 1 година

колко парици ще плащаме с лихвите за новите милиардни заеми. И да сте недоволни миряните наново догодина ще си преизберар божествата и пак нови заеми за глупосттиии вместо да подобрят здравеопазването

153

БГ Колония

преди 1 година

Господарят САЩ разрешава да купуваме оръжие само от него!

152

Тошо

преди 1 година

Как няма да мине, той бедния народ, все ще извади някоя стотинка, та да го плаща 100 г.!Не че не ни требат, но защо от тях, защо не от Франция да кажем!

151

Анонимен

преди 1 година

А как ще защитим парите си от САЩ?? Или от инфлацията??

150

Преди 1989

преди 1 година

Чакахме по 20 години за чертеж на жигула...

149

Я па ти..

преди 1 година

До ПРЕДАТЕЛИ 145 Спокойно бе. Какво си се разпенил. Изградихме завода , сега почват самолетите.

148

Анонимен

преди 1 година

До М/111"Отдавна вече не се питам защо в предишния комунистите са съдили интелигенция" - каква "интелигенция" са били онийя криминогени? Още Иречек ги е нарекъл е'скременти. Факт.

147

До Бай Ми Дрън

преди 1 година

Трябват ни и две скици за самолетоносачи. Първият за първете 8 скици на самолети, вторият за следващите 8 скици! Може и малки самолетоносачи, за по 40 милиарда!

146

Анонимен

преди 1 година

Защо са ми самолети? Държавата е превзета.

145

От народа

преди 1 година

Въобще не четох този фейк нюз. Та те още първите не са дошли, та вие още 8 ще поръчвате и защо. Защото по този начин българино, но ОБИРАТ. Да, просто ни обират. Ние самолети няма да видим от тези. Това е грабеж на българина.......