8

Анонимен

преди 1 година

Напоследък не чуваме думата референдум в тая зала?!

7

въййй

преди 1 година

Мравояда усеща, че в скоро време ако няма правителство, ще трябва да си взема "довиждане с колектива".*** от продажници каквито са дб, при едни нови избори и с новият избирателен закон отиват на бунището на историята... където им е мястото.

6

Анонимен

преди 1 година

Че за какво друго да зове Ристю, като знае че след следващите избори ще гледа само отвън?

5

Анонимен

преди 1 година

Пп какво отговорност да поемат, като ясно знаят какъв батак оставиха. Те от ден 1 говорят как ще са опозиция, защото знаят, че опоскаха хазната и пари няма. Ще върнат веднага мандата и дано напролет има малко по-умни избиратели. А не да им се дава трети шанс като на Трифонов. Те са за там, за при Трифонов. Който не го е разбрал, дърпа държавата назад.

4

Майора

преди 1 година

Абе Пинокио мисш ли че със твоите жалки 7% може да задаваш дневния ред на страната! Май трябва да ти се припомни как по късна доба и на сутринта онародван в "Държавен вестник" приехте машинното гласуване и благодарени на еаште софтуерни специалисти спечелихте с ПП и останалите изборите!Да не говорим и за това че гирито ви е 08753един и същ- Прокопиев и останалите плигарси

3

Анонимен

преди 1 година

Бърза Иванов. След като втори парламент демонстрира пълно незачитане на волята дори на собствените си избиратели, това може да му е последният парламент...

2

ДАНС 367-5

преди 1 година

Политици удрят ви с честоти, не сванахте ли, цели 12 години ви правят психиката на нищо!

1

Приятен ден

преди 1 година

МВР, ДАНС, и Гешев бъркат в мозъка на политиците със СРС техника с изключение на нещото наречено Бойко Борисов!Правят ви на ***.лоумни господа политици!