90

kris

преди 1 година

След Зеления само потоп

89

Анонимен

преди 1 година

От 1944 до 1947 България е окупирана от 200 000 руски войника, изхранвани от България. Руските войници заедно с 3000 български комунисти участват в избиването на българското правителство и 30 000 български учители, лекари, адвокати, свещеници, банкери, фабриканти, земеделци, кметове, полицаи, офицери, нахлували в къщи и грабели, изнасилвали и убивали.

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 - А стига търси тия украЙнки по всички теми. Вземи научи как се пише УКРАИНКА, че нищо няма да намериш.

87

Анонимен

преди 1 година

Утре отивам в магазина и слагам таван на цената на салама. Ако ми дадат салам на моя цена, може и Русия да ви даде петрол на ваша.

86

Анонимен

преди 1 година

До тази ли Европа - Еее, и ти сега, продавали ни САЩ по-скъп газ! Важното е, че се откъснАхме от зависимостта от Русия, голема работа, че ще плащаме повече. Важното е на руснаците да е зле, па ние.....ш,съ прайм, че ни е по-добре.

85

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Анонимен ЗА ТОВА НАШИТЕ БРАТЯ МАКЕДОНЦИ СЕ УЧАТ ОТ УКРАЙНА!

84

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Боби БОБЧО ИМАМ МОЛБА СВЪРЖИ СЕ СЪС ЗЕЛЕНЯСАЛИЯ ТВОЙ ПРИЯТЕЛ И МУ ПРЕДАЙ ,ЧЕ МНОГО, АМА МНОГО МИ СЕ САКА ОТ НЕГОВАТА ЗЕЛЧИЦА КЕ Й СЛОЖА БАЗУКАТА и ЕДНА ГОДИНА НЕМА ВАДЕНЕ, ОГЪН и ОГЪН РАЗЧИТАМ НА ТЕБ!

83

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от убитите руснаци са елиминирани с български патрони. Имаме принос...

82

Анонимен

преди 1 година

И ние се напечелихме, продавайки боеприпаси. Износът ни се е вдигнал през 2022 доста.

81

тази ли Европа

преди 1 година

Политико": Европа е бясна, че САЩ печелят от украинския конфликт.Високопоставени европейски служители са бесни на администрацията на Джо Байдън и сега обвиняват американците, че печелят от войната, докато страните от ЕС страдат. Ако се погледне трезво на ситуацията, страната, която печели най-много от тази война, са Съединените щати, защото те продават повече газ на по-високи цени, а също и защото продават повече оръжия, казва служител на ЕС пред "Политико".

80

Анонимен

преди 1 година

Всеизвестно е, че руснаците лъжат повече от роми.

79

$$$??? провалил се

преди 1 година

Съвети от един недоносен наркоман.Това ли е новото мислене на демокрацията?? И за него трябва да се сложи цена за да приключи тази фашитска диктатура в Украйна.

78

Анонимен

преди 1 година

О-о след като Подоляк пише и в нашия форум, руснаците са загубени...

77

Михайло Подоляк

преди 1 година

Руските окупатори по-рано ни изключваха избирателно електричеството, след това започнаха да се насочват към газа, сега, доколкото разбирам, искат да ни спрат всичко - газ, ток, вода и мобилен интернет. Но Украйна никога няма да се предаде в замяна на електричество!!!

76

лъжците руснаци

преди 1 година

Руснаците обещаваха че няма да вдигат комуналните цени в окупираните територии ама ги вдигнаха

75

буци

преди 1 година

агресора сащ винаги се вре дето няма работа, винаги организира цветни революции в държави, в които няма контрол - украйна, иран, преди години и в България, Румъния.... Където няма контрол се стреми да развали държавата - Либия - съсипаха я янките. Това е агресор, а Русия се защитава от агресора сащ, който за 20 години се прибижи опасно близо до границите й - това е самозащита. А продажните политици като плевнелиев, паси и зеленски никак не са малко - в това съм сигурен !!!

74

Анонимен

преди 1 година

" С каквито се събереш, такъв ще станеш", гласи народната мъдрост. България се събра с иззчадиеето от снимката по заповед на иззчадията отвъд океана и в Западна Европа, резултатът е - ние станхме алчни и войнстващи ***,

73

В цяла Украйна

преди 1 година

Нямало ток. Това не е вярно в завзетата от русия част има. И що лъжете че сте възстановили тока навсякъде. То ако ставаше за ден сега цял Киев щеше да свети. Интересно че молдовците не казаха че имат ток.

72

ама

преди 1 година

Руския башибозук нали требеше вече да е стигнал Франция а той ГНИЕ още в Украйна

71

До буци и стига бе

преди 1 година

Агресора е този чиито войски в момента се намират в международно признатите граници на суверенна европейска държава, а храбрият украински народ се защитава с американски оръжия с/у нашественика ... "Агресора САЩ" досега винаги е воювал с терористи, комунисти, диктатори и военнопрестъпници, навремето дори беше съюзник на Сталин с/у Хитлер, като го снабдяваше с оръжия и промени хода на войната с участието си, но после се разбра че сталиновият комунизъм е равнозначен на хитлеровият фашизъм