50

Георги

преди 1 година

Българи, не обвинявайте ромите за вашето безхаберие ! Ромите са си роми, те и преди са си правили децата на тия години. Но преди и Българите се жениха на по 20-25години и до 30год. всяко момче имаше по две деца и любовница. Сега има мъже на по 30 години които още гаджета не са имали.. Уредения живот до това води - безхаберие! А безхаберието води след себе си проблеми и те вече се усещат.. Сливен вече си е заминал, както и други малки градове, но скоро ще стигнат и до София..

49

Римлянин

преди 1 година

Сливен отдавна е индийска колония!

48

Анонимен

преди 1 година

Българката ражда на 37, ромката на 17, средно излиза 27.

47

Име

преди 1 година

До Исторически парк, по паспорт са българи ;о)

46

Анонимен

преди 1 година

В т.н. малцинство още са в родовообщинния строй - там момичето не може да има гадже като нормална тийнейджърка, защото племето ще я сочи с пръст, че не "честна". И затова 13-14 годишни деца ги "женят". Това е. Пък ни говорим за образование. Какво образование за индивиди, живеещи в Средновековието! При тях успех в живота е да вдигнеш сватба и 3-те дена джумбаре.

45

Хей

преди 1 година

Поздравления за всички прекрасни български майки. Очаквам трети внук да се появи ...от майка с две висши образования и прекрасна кариера. Децата са радост, а и ако мъжът до тебе е истински и те подкрепя, повярвайте децата не са пречка ,а стимул да вървиш напред.

44

ss

преди 1 година

Не че нещо ама тоя с Пулия надолу как ги измисля тия, плажове като наще имало, нали сега бях в Пулия има един плаж дето е супер известен и е 20 метра между скалите. Заплатите били по-високи, глупости на търкалета, толкова е бедна долу южна Италия, че е досущ като при нас. Иначе на разтягане на локуми сме много добри.

43

ЦИГА-НИ-ЗАЦИЯ

преди 1 година

ООО, РОМА, РОМА, ЛЕЕЕЕ, РОМА ЛЕЕЕ

42

Анонимен

преди 1 година

Когато ходих на пореден преглед, имаше 14 годишно момиче пред раждане! На 14 години! Аз над 30. Технически мога да съм й майка по нейни стандарти. Отказвам да бъда част от тази статистика!

41

Гиб Мелсън

преди 1 година

Бъдещето е следното. Ромите раждат. Българите осиновяват и отглеждат. Вече познавам доста семейства по тази схема. Няма друг начин. Не може да накараш българката да роди повече от едно дете. Тенденцията е българите да имат по две коли втора употреба и по едно дете. Българите строят къщи и блокове. Ромите ще живеят в тях, защото няма да има кой друг да живее в тях. Това са нормални процеси. Винаги в историята някои етноси изчезват, други по-адаптиви се увеличават. По-глупавите отпадат.

40

До Анонимен 40

преди 1 година

Това, което си написал(а) е тъжно, но е факт. Не, че няма българси, които да раждат под 30 г., но не са много. Има и друга беда, която не се коментира много. Повечето момичета не получават предложения за брак, а само приканване да заживеят заедно с някого на семейни начала или другия вариант - да не живеят заедно, но да се срещат редовно за секс и евентуално от време навреме да излизат заедно, ако мачото не е голям егоист.Момичетата ни нямат избор. Накрая някои се престрашават да родят самотни

39

Анонимен

преди 1 година

Какво са се развикали някои, че интеграция с онзи етнос била невъзможна? Те ни интегрират към себе си без да вдигат много шум. При тях бебетата де факто се считат извън брачни, при нас вече 60% са такива. Но онези подхождат към проблема много практично - всяко извънбрачно бебе при тях е "банко.м.атче", а при нас двойките не се женят главно от келешлък, за да минат за много модерни.

38

Бай Илийчо

преди 1 година

Наше уроспий за нищу не стават ! Па тоо и мажете са изпедрерастия !

37

Анонимен

преди 1 година

До ФинЛюбим и много точен.

36

Бай Илийчо

преди 1 година

Наша Пена са плющи кът разпрана,прай си татуирофки,джуки,бозки и не рачи дъ ражда ! Нимой ни дъ готви,ни дъ шие,саму вика дай и купи ?

35

Анонимен

преди 1 година

Българите отдавна са вече отмиращо племе от коппелдацци. Но на никого няма да му липства това прокажено племе балканско.

34

Анонимен

преди 1 година

Един апартамент в София струва колкото такъв в някое китно древно морско градче в Южна Италия, например Пулия, където имат пясъчни плажве досущ като нашите на морето. Е, по-евтино е и у нас на морето, но в Пулия заплатите определено са по-високи от тези в София, не мога да кажа същото за родното Черноморие. Същия пример и с Марибор - малък град, но кеф ти Хърватия, кеф ти Австрия, Унгария за пътуване, кеф ти Италия дори, заплати високи, наем ала София.

33

до 33

преди 1 година

В Словения, Словакия и Чехия, а и Италия не са чак толкова про-джендърски.

32

Анонимен

преди 1 година

За София е нормално.Столица,с най-много население и най-висок стандарт,но за Сливен е много притеснително.Не че не го знаехме,де.

31

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 33 и кеф ли ти е в чужбина децата ти да изучават джендъризма от 1ви клас още ;)