11

Анонимен

преди 1 година

те ще влязат в шенген преди нас бе, какво да ги спираме за ес

10

Пука ми..

преди 1 година

ЗА МАКЕДОНИЯ..КОЛКОТО ЗА ЛАНШНИЯ СНЕГ!

9

Анонимен

преди 1 година

Ако има държавник и политици с топки, то незабавно ще се прекратят дипломатическите отношрния с тези българомразци ! Всъщност .... българи мразят....българи !

8

Некъф

преди 1 година

Пълен бойкот на пресъединяването им към ЕС и затваряне на границата ни с РСМ за търговския поток!

7

Анонимен

преди 1 година

Ехееееее. Какво стана бре. Половината коментари изтрити. Де ти руска пара играе в нашите медийки

6

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Идеята на кремъл и белград е, колкото повече двустранни търкания и проблеми за Европейските държави, толкова по-добре за техния руSSки "МИР"! Та не се учудвайте! Знаем и кои са техните адепти от двете страни на границата с РСМ...Много добре ги знаем!

5

ЬЬЬ

преди 1 година

Всичко,всяко действие от страна на рсм(разбирай:русия,сърбия,македония) е само мимикрия с цел да заблуждават и българските ,и европейските политици и ръководства.Но още много скоро те ще проумеят с кого и с какво си имат работа и само твърдата им ръка е неотстъпчивостта могат да лекуват подобна диагноза.

4

Анонимен

преди 1 година

На сърбите доктрината им е, че ние сме едва ли не дявола, така че не се учудвам на макешките жалки опити за агресия :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Вандализът срещу БГ клубовете в РСМ нямало да спрат. - Я пак!

2

SDI

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860Аз също не бих се спрял на името на цар Борис III за този клуб, а по- скоро на имена като: Владо Черноземски, Мара Бунева или на големи БЪЛГАРИ като Гоце Делчев, Димитър Талев, братя Миладинови и т.н.

1

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Аз се моля ничком некой дс ми изясни що е туй "вадализъм"? После,що за държавник е Борис Трети,който както и по лицето му можете да видите е ром? Ами вижте Клементина и Джоанна-съпругата на Борис.Тия бели гора не са. В Македония един Български клуб може спокойно да носи имената на Великият Тодор Александров.Уверен съм,че никой няма да възрази.Но да ми асоциират някои Борис с Българщина си е наистина провокативно за самата България най-подир.