6

брейиии

преди 1 година

Тия машинки много страшни,бе!!!Направо като ида да гласувам,и отпочвам да тръпна в неясни предчувствия!Виж,когато видях как ПП в последната минута изведнаж скочиха от 4 -та на 2-ра позиция,с най-малко едно 100 хил.гласа,и сърце ми се сломи!Тогава разбрах цената на демокрацията,и великата саможертва на кирчо кокорчев "на полза роду"!Блазя ни,че си имаме таквизи политици!

5

няма страх

преди 1 година

В БГ има хиляди НЕГРАМОТНИ след дълги предизборни консултаци знае кой номер да задраска на хартиенаата бюлетина

4

Хм

преди 1 година

Демократите в САЩ печелят изборите чрез гласуване по пощата и машини в СИК. Също така купуват избирателите с позитивна дискриминация, квоти, привилегии, социални помощи, медиен монопол. Със същите номера искат да наложат ляволиберални партии и в останалата част по света.

3

Майора

преди 1 година

Какъв прозрачен изборен процес бе Живков? Публична тайна е че машинното гласуване се въведе по тъмна доба и на сутринта с обнародване в "Държавен вестник"!Също така е че чрез тяхното манипулиране ПП дойде на власт и със репресиите на Рашков за което призна и Държавбия департамент на САЩ! И защо да сегласува с машините на Мадуро след като с тях се правии у нас , Венецуела и Бирунди?

2

Алооо

преди 1 година

Никой не го е страх от машините, а от манипулираните резултати от тях в полза на ПП и ДБ - партиите на Прокопиев!

1

Shark

преди 1 година

Няма страх от машината. Това го насадиха политиците от партиите, които разчитат на купения вот на неграмотните ц.... Също те насаждат и твърдения, от рода, че възрастните хора се затруднявали. Което изобщо не е вярно, те не са нито ***, нито неграмотни, а много от тях са дори по-образовани от лидерите на същите тези партии!!!!!