11

Анонимен

преди 1 година

Едно изключително семейство. Гракат хора, които не могат да си вържат връзките на обувките. Гракат някакви мизерници, за които живота е ядене, пиене и чалга. Не са само спортните постижения, като хора са изключително стойностни всичките. Имам честа да познавам някои от тях лично.

10

Анонимен

преди 1 година

Остави сега тениса ами *** го махни тоя тип- Ристю Иванов, че оплеска държавата за едни чужди сребърници...

9

Doko doko

преди 1 година

Как пък от всички коментирали един не обърна внимание Само на спортните и постижения, а веднага намесват заменки , политика и т.н. Жената наистина постигна много в тениса. Това е важното. Едва след толкова години сега Григор направи нещо подобно.

8

Анонимен

преди 1 година

Маги в концлагер

7

Анонимен

преди 1 година

Галеничките на Тодор Живков, бизнесменки след 90-та, е най-добре да си траят. Доста хора добре си спомнят битието им - и преди, и сега.

6

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност семейство Малееви не са били сами срещу света. Както при кариерата на майка им, така и при тяхната, в началото е имало финансова помощ от държавата. Наистина постигнаха много в тениса, шапка им свалям, но не им прави чест, че отричат това. За нещата, които направиха след прекратяване на спорта вече не мога да ги аплодирам. Скандални замени на гарсониери за апетитни терени, опити за политизиране на спорта, намесата в тенис федерацията и конфликти с Гр. Димитров..

5

Анонимен

преди 1 година

А спомня ли си г-жа Малеева как майка и нахока Пулев точно преди най-важния мач на живота му срещу Кличко: "Мускулите ви, г-н Пулев, не струват пукнат лев!"?

4

Бекхенд с две ръце

преди 1 година

Тенисът е скъп спорт, дори за деца и за начинаещи, подобно на сърфинг, яхтинг, дайвинг(гмуркане), голф и други подобни.Екипировката е скъпа, а заедно с таксите за треньори се получава цена, недостъпна за повечето родители в бг.

3

отзив

преди 1 година

Неприятна жена - ако си беше гледала само спорта, всичко е наред. Имала възможност при социализма, възползвала се - все ми е тая. Но опита да се меси в политиката на държавата, което вече е прекалено. Ще стане тука някоя патаклама, госпожата ще си отиде на тихо и спокойно в Швейцария. Ние оставаме тук, госпожо!

2

Анонимен

преди 1 година

Маги Малеева с родителите партийни секретари крадци, така ли беше? Май да. Едно време само на партийците децата можеха да играят тенис (текезесарите от село, каквито са 80% от българите няма ка да го знаят). Нищо де, надминахме ги отдавна Малеевите откъм постижения. Остават си едни соц величия.

1

Анонимен

преди 1 година

Пука ли му на някой?