12

Абе балъци БГ

преди 1 година

А като милиционерите редовно нарушават правата на българските граждани и не е проблем това дори да бъдат бити по арестите и задържани неправомерно

11

Христо Христов

преди 1 година

До Курейшо/11"Каналджиите са под чадъра на МВР" - най-големине каналджии са брюкселските НПО-та и Фронтекс. Факт.

10

Демек

преди 1 година

виновни са дъжавните калинки, които единствено знаят да търкат столовете и да врещят за пари! Време е за поголовна сеч по държавните институции!

9

SS

преди 1 година

Държава която не може да опази границите си вече не е държава ,а територия !

8

SS

преди 1 година

Всеки Бг гражданин трябва да има запас от храна и гориво минимум за седмица ! Казвам това не за да ви плаша ! Идват непредсказуеми времена !

7

SS

преди 1 година

Както вече съм писал НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ МИГРАТСКАТА ВЪЛНА И ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ ! А ВИЕ СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ СИГУРНОСТ ! ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! ДЪРЖАВАТА СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАНИЦИ НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ И ТЕЗИ УЖ НА ЕС ! КАК ЩЕ ОПАЗИ ВАС ? БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ !

6

Не разбрах

преди 1 година

...този нещо каза ли? Имало проблеми? Че това всички го виждаме! Как трябва да се действа , какви мерки трябва да се предприемат? Закриха Специализираните Съд и Прокуратура, които работеха, а сега се напъват да закрият и държавата! Къде е Превратаджията Радев, да размаха юмрук? От две години, все някой друг им е виновен !

5

Христо Христов

преди 1 година

"Проблемът" си го създаваме сами. Всички имигранти ТРЯБВА да бъдат пращани на немците, които ги поканиха.

4

Анонимен

преди 1 година

Другия вариант е да продължим по старо му тузздмци да убиват полицаи и бог знае кого после услувна присъда и ние да ходим на нокти заради ттуземците щот те имали права, което значи, че ние нямаме.

3

Анонимен

преди 1 година

Страшен проблем влиза някой у вас застрелваш го после идват медиците да го приберат и другите не смеят да дойдат за да не последват съдбата на другия дром, каналджи Ядрена ята вместо с условна с куршум вмтиквата, ако оцелеедо животв пандиза, много сложно.

2

На снимката

преди 1 година

На снимката виждаме само ядрени физици, сърдечни хирурзи, професори по медицина, и още куп други специалисти. Жалко за Сирия, Замбия, Гамбия, и други такива държави, от които масово изтичат мозъци към прогнилия Запад!

1

A ?

преди 1 година

AK 47 ?