39

ДА СЕ ЗАБРАНИ

преди 1 година

ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ПОДОБНИ МРЪСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ>> ЦЕЛТА Е ТРАЙНО ДЕКОДИРАНЕ С ПОСЛЕДВАЛО ОБЕМНО ОБСЕБВАЩО водене.Превърнатия в Терорист номер 1 Владимир подставен на власт в Кремъл 1999 година е поразен с техника МОЗЪЧЕН ОТПЕЧАТЪК с микро и нано импланти и нано скенери в тялото..

38

JJIvanov Geolog

преди 1 година

warnings about terror with cameras and scanners .. В България имаме тежки поражения на милиони с нагло престъпни ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА Камери и скенери.Особенно жестоки са пораженията на деца и младежи от видео терористична дигитално холограмна техника инсталирана с ограбени милиарди от народа в ясли,градини,училища,Експерти да огледат тежко поразени с ТОЛ терористични камери вкл Румен Радев,Кирил Петков,Никола Василев,геерал Янев..виждат се трайнинелечими увреждания вкл на очи и мозък.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 - Ем да еее ... да не притесняват клиентие, като обявавят кой къде и какво трябва да праи. Па и им пуска определени честоти и музички, че да са по-спокойни и разбрани. Няма лоши - всичко се прави за да е дорбе на клеинта :)

36

Анонимен

преди 1 година

"Идеята на Гугъл за изкуствен интелект, генериращ програмиране, в бъдеще ще сложи край на ИТ истерията" - Идеята на Гугъл била, да сложи собствения си край, *** ли не :D

35

Анонимен

преди 1 година

Ами кат не искат да бачкат, никой не ги кара ...

34

Анонимен

преди 1 година

Аз съм го гледал, с Брус Уилис. Ай, гаси тока да видим кой ще се събуди.

33

Albi

преди 1 година

На много хора нищо няма да им сканира. Да не се притеаняват толкова.

32

Анонимен

преди 1 година

Идеята на Гугъл за изкуствен интелект, генериращ програмиране, в бъдеще ще сложи край на ИТ истерията. Няма да има нужда от сканиране на мозъци,които и без това атрофират.

31

Като се свършат

преди 1 година

Като се свършат укропитеците - кой ще прави самоубийствените мърсотии на пентагона? А така нахлупват слушалките на краварофилите и ги пращат с дистанционното като рояк дрончета - камикадзе!

30

Щом

преди 1 година

може да се ползва за лоши цели, то непременно ще се ползва за такива.

29

зарежи скенера

преди 1 година

Американофилите, не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

28

Съгласен

преди 1 година

На моята шефка мога да и дам да ми сканира оная работа с устни.

27

Анонимен

преди 1 година

От известно време почти всички служители на Лидл, Била и Кауфланд са задължени да ходят със слушалки...

26

В някои държави

преди 1 година

сканират мозъци, в други вилаети ще те пребият с камъни, ако си жена и някой чужд мъж случайно успее да види нокътя на малкия пръст на крака ти. Акуратно чарсафосаните обаче напират да дойдат в държавите на тези, които могат да четат мисли чрез скенер, защото в тези държави всичко е високобюджетно, включително и социалните помощи. Та чаршафосаните да могат спокойно дародят по 10 деца, папайки наготово от парите заработени от онези жени, които са участвали в изобретяването на скенер, четящ мисли.

25

Анонимен

преди 1 година

Приказки за хора които не са учили биология..Те учени още не знаят и разбират напълно всички процеси които протичат в човешкият мозък тия смешници вече копират мозъци.Но като се замисли така човек ако в мозъкът има три-четири гънки на които пише -"секс,пари,ядене,сpaнe," и тва е всичкото интелект то що да не го копират.Още повече израелски учени щом са..

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25....съгласен съм с повечето от теб, с разликата, че смартфона, сам по себе си никого не е разделил, но употребата му, за притежаване и поручване на твоите данни, отпечатъци, и т.н. е директна злоупотреба с личността на човека. За другото си напълно прав. По тази причина, или Нокия с фенерче, или смартфон с Андроид до 8-*** версия, който все още подлежи на много добро изрязване на тумора от него, наречен "Гугъл", а и не само. Нагоре вече стават доста трудни и неприятни за промяна

23

Дигитален тъпомер

преди 1 година

Да сканират на Боко тиквата двете гънки, машината ще се повреди.

22

Анонимен

преди 1 година

Петя Славова най-накрая написа нещо смислено и актуално, а не измислици и глупости на тема Русия.Първата стъпка към края на човечеството е смартфона, Гугъл и социалните мрежи. Техният отрицателен ефект е тотален, видим от всички и неоспорим. Смартфона не раздели с реалните хора, Гугъл ни направи прости и елементарни, а т.н. "социални" мрежи се изродиха, сега са антисоциални и ни деградират във всички области.

21

Анонимен

преди 1 година

"На българския работник, като му сканират и без това слабите мозъчни вълни, ще видят брояч, отброяващ оставащото време до салатката, ракийката, сланинката, суджука и винцето." - Явно корпоративно облъчен, ако реално вярваш, че секи живее с едничката мисъл, да е по-доро работниче за робов...работодателя си.

20

Зелен Демократ

преди 1 година

До Дистопя в Бг- директно ви надничаме в едно друго мясо, в мозъка е по-трудно. Но всеки умен и красив се отваряза Нас, което е супер!