73

Съвет

преди 1 година

До негласуващ 58 Като няма държава *** някъде където има държава. Това е нашата държава. Хубава , лоша , наша е и не бива да я маскарим. Сами си докарахме име на най корумпирани.Корупция има на всякъде по света.

72

Всички ке горим гуми

преди 1 година

ПП подписа затваряне на ТЕЦ овете на твърдо гориво,ПП реши и подписа да не се купува ядрено гориво от Русия- а то свършва догодина и АЕЦ а или спира или излиза в ремонт за побългаряване на реакторите та да работят с френско или американско гориво....Та 2025 г ток ако въобще има нема да ви стигне една заплата за месец -гаранция...

71

Къща с двор и обор.

преди 1 година

2025 всички излизаме на свободния пазар и за тока и семействата ще плащат цената която е и за бизнеса та като ви дойде сметка за ток за един климатик и бойлер 800 лв на месец ши ревете и вие панелните жители с климатиците.

70

Торонто

преди 1 година

Ако дадете за 6 месеца на даве хиени да ви унождат това е резултата...

69

Ефекта Радев/ПП-40%!

преди 1 година

Декември е почти вече -средата на зимата карат мокри дърва за 150-200 лв реалния кубик ,в Германия кубук сухи нацепени пакетирани в транспортен палет струват между 30-50 Евро кубика доставени на адрес в България- 100 Е-двойно.ПП и БСП мафия ууууууу

68

АЙДЕ ХОДЕТЕ...

преди 1 година

ЗА дърва у Русия !!!.....ТАМ СА БЕЗ ПАРИ!!!

67

У Сибир е топло..

преди 1 година

...Що не ходите там бе...хахахааа!

66

АДСКИ КЕФ..

преди 1 година

5-торна да стане ЦЕНАТА на дървата...

65

Анонимен

преди 1 година

Отново нема дърва за огрев. Отново износът е с предимство както винаги. Отново ще замазват с изслушвания и комисии.Министъпът на земеделието в час ли е? хората посред зима да нямат дърва.

64

морски

преди 1 година

до Аз Българина е "един българин - хайдутин, двама българина - чета, трима българина - чета с предател". Всяко скачане за нормалност води до провал накрая. Иначе айдуци да палят имоти и автомобили по нощите все се намират. От родната Полиция ги обявяват като самозапалили се, най-често за жалост. Ей това сме българите тук!

63

Анонимен

преди 1 година

Яжте пасти.

62

Аз

преди 1 година

А българинът кога ще скочи!?!?!? Бееее, бееее, беее! Стрижат ни, доят ни, ограбват ни, колят ни, а българинът само мълчи и блее по форумите! Заслужаваме си дъното! Вдигат се цени - седим и блеем! Съсипват държавата и бъдещето на децата ни - стоим и блеем! Дори докато се давим в блатото, вместо да крещим, ние блеем! Е, няма такъв (пропаднал) народ!!

61

Анонимен

преди 1 година

Герб победа

60

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

"Кой не скача е червен".Помните, ли? Наскачахте ли се? Опмнихте ли се? А знате ли,че Драгалевският Ай дук и усмивката на корупцията/СофияШки/ нямат вашите проблеми!?

59

Смех...

преди 1 година

Като ви шитне КИРЕ НЕК-а на руската офшорка.....направо отивате да се топлите у Сибир.....!

58

Нема да се плашите

преди 1 година

КИРЧО И КОКРЧО СЕГА ШЕ ВИ СПРАТ И ТЕЦ-овете.....ЗА ДА Е ПО-ЯКА . .."ПРОМЯНАТА"!!!!ТАКА Е ТЯ.....!

57

Анонимен

преди 1 година

Нали искате резидентска република? На ви !

56

Анонимен

преди 1 година

Като дойда руски нахойници, винаги така става- 1944 г. 1990, 1997, Стани шеф, сега Радев...

55

Анонимен

преди 1 година

Забравяте да почнете статията с това, че живеем във времената на управление на Рублен Руский Чорап...

54

негласуващ

преди 1 година

В мътна вода,хаос и безвластие се лови най голямата риба!"Държавата" е оставена на самотек и всеки влачи,диря няма!Тотален разпад а ви баламосват с избори,Македония и всякакви отвлечени простотии!Държава няма!