27

Taню

преди 1 година

За да стигнат до забранената зона, демонстрантите са прерязали оградата на летището - Тотален акт на тероризъм, че и се заснели, да ги тикнат в дранголника по бързата процедура... Бax тия презадоволени кoнcyматорчета. Че и за герои се имат...

26

aaa

преди 1 година

Трябвало е да ги оставят на пистата да видим колко време ще изкарат. Според мен максимум след 1-2 часа като видят, че никой не им обръща внимание и ще се отлепят и ще си хванат пътя.

25

Анонимен

преди 1 година

Как искам да набарам някоя активистка залепена.... Така ще я подкрепя отзад, че ще забрави за всякакви щуротии после

24

София

преди 1 година

Предполагам, че вечерно време в Германия става доста студено, както тук. На мястото на полицията и шефа на охраната на летището бих затворил тази писта и бих ги оставил да пренощуват залепени без храна, вода или топлина. Ако на сутринта са все още толкова твърдоглави, бих ги оставил още една нощ, само че бих им залепил и двете ръце, че да не могат да си ровичкат по телефоните.

23

Анонимен

преди 1 година

И на волски впрягове да минем, пак ще се лепят с тезата, че мъчим животните. Полираните активисти угодия нямат.

22

Гневен българин

преди 1 година

Как не видях един от тези палячовци да е изправен пред правосъдието или да му е наложена глоба...тия са като чумата...

21

Анонимен

преди 1 година

Украинците сега пестят тока и пазят планетата от замърсяване.

20

Анонимен

преди 1 година

Това ще е новият тормоз, след ковид терора и санкциите срещу европейските граждани (не срещу Русия). Тези платени пик льовци са само началото. Днес казват "Стойте на 17 градуса и не се къпете, за да му е гадно на Путин", след една година ще е същото, но "за да спасите планетата".

19

Анонимен

преди 1 година

"Ако има кой да набие два шамара на тези смешшници светът ще е по-добър." - Тонима много, ама едни други ги вардят ...

18

Анонимен

преди 1 година

До 17 - Ами то се слупеа, ама се прикрива много бързо ...

17

Йкеъ

преди 1 година

Защо не са били отстранени? Защонсе е налагало, да се забавят полети?

16

Анонимен

преди 1 година

Биотранспортът трябва да се върне. Конете са на изчезване, магаретата. Лобистите от автомобилната индустрия унищожиха всички магарета и коне, за да продават колите си.

15

Анонимен

преди 1 година

Африканците, индийците и южноамериканците пестят по либертариански и заради Европа и САЩ. 7 милиарда хора пестят всеки ден за екология и за планетата. 1 милиард души живеят в комунизъм, държавни субсидии, субсидирана храна и евтини дрехи от Третия свят.

14

Анонимен

преди 1 година

Смешници. Преди месец в Германия едни се бяха залепили за пода в един шоурум на Порше. И поискали от шефа пици, вода и кофа за естествени нужди. Шефа им казал, че напълно потдържа идеите им, обаче пици, кофа и вода няма да има, след това изключил осветлението и отоплението и с работниците се прибрали в къщи. Ония останали залепени на тъмно и студено.

13

Xaxa

преди 1 година

Тези "активисти"(наркомани) ако им биеш по 2 шамара ще пеят като славейчета и ще си кажат всичко - кой и колко им плащат, кой им организира протекцията за да не ги заключват, кой плаща разходите и хонорарите на оператора, който ги снима... То на нас ни е ясно кой седи зад тях, просто трябва да се документира и да се покаже.

12

Досущ като

преди 1 година

Учителката на Иванчо:-Отлепихте ли я ?Да..някои по два пъти..!..А ТЕЗИ 100 пъти ша ги "отлепя"

11

В Русия

преди 1 година

Пропагандата на лгбт вече е углавно престъпление. Въпреки Блинкен.

10

Анонимен

преди 1 година

Пълни имбесили.

9

Анонимен

преди 1 година

Трябва да бъдат третирани като престъпници, защото застрашават животите на хората в самолетът в който може да има органи за трянсплантация или на жена с изтекли й водите на борда преждевременно. Тези какво предлагат? Да нямате пари да си платим сметките за ток?

8

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Няколко бабички са подали жалба за сексуален тормоз срещу мосю льо Президон!