10

Анонимен

преди 1 година

Много ясно. Този парламент е 9-та глуха. Лощото е, че и следващият ще е такъв и последващия и така, докато 65% вместо да гласуват, играят джобен тенис а после само се жалват.

9

Анонимен

преди 1 година

Щом са намесени ГЕРБ, ДПС и БСП и хартиена бюлетина няма как да няма манипулации, фалшифициране на бюлетини и разписки и най-важното - купуване на гласове от махалите и изборен туризъм от юга. Нека си остане машинно гласуване , но и със преброяване на хартиените отрязъци. Аз не искам продажни и неграмотни ро.мляни и турци да определят съдбата

8

Анонимен

преди 1 година

Изхода от тази ситуация е в Президентска форма на управление. Тия кърлежи в парламента и до лятото може да се карат. А в това време ще управлява президента.

7

УРА ДРУГАРИ!

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ!

6

123

преди 1 година

Бухахаха. партиите се готвят за избори, обаче на изборите май ще се явят само те. Карат се за хартиени бюлетини/машинен вот, ама кой ще ви ги пуска тия бюлетини, бе. маска.ри. Няма кой да ви гласува и да ви избира бе. крад.ци. Капка ум нямате. Правите си сметки, ама гласоподаватели няма. Бухахаха.

5

ПроСоТо

преди 1 година

така наречените "партии" са в "пат"...Разбраха,че ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,но нямат нищо против да си получават депутатските заплати...За това ще правят циркове "до откат"..Защото най-сладка е тая службица:-Получаваш тлъста заплата,но не поемаш никаква отговорност../Андрешко ряпа да яде ! /..

4

Анонимен

преди 1 година

Безнадежна Лойнова от Демонична България била коментирала...По-добре да не коментира.Ако довечера я дават по новините ще загася телевизора.Между другото напоследък има бъг някакъв.Като го пусна все такива безнадежни като тая дават хаха.

3

Зозо

преди 1 година

Хахааа, Кирю беше изпаднал в абстиненция пред трибуната, ама Данчо ментата му сипа да яде :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ПОБЕДА! СМАО БОЙКО БОРИСОВ! КИРО ГРАЙНДЕРА И МРАВОЯДЪТ ХРИСТО ИВАНОВ ОТИВАТ ПРИ БАЙ СТАВРИ! ПП СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА И Я ВКАРАХА В УЖАСЯВАЩА - МРАКОБЕСНА ДЪЛГОВА СПИРАЛА, КОЯТО ЩЕ ЗАМОТА И ПРАВНУЦИТЕ НИ!

1

Асан

преди 1 година

Президентска република и са фащат за палците :)))