146

Анонимен

преди 1 година

Разбираемо е да се присмиват на руснаците западняци, китайци.. Ама да им се присмиват индивиди които карат основно 20 годишни трошляци и ползват евтини китайски телефоно, повечето купени на кредит и не произвеждат нищо, това е смешно.

145

Анонимен

преди 1 година

Дали ще изнесат производство за копчетата на тапицерията му тук в БГ? Малко работни места ,10-20 поне, да живне икономиката ни ....ееех дано :(

144

ама

преди 1 година

За коя Европа плачете бре русофилчета Тази дето храни и Украйна ли

143

Анонимен

преди 1 година

Е президента да издаде указ всички на държавна работа с такива служебни автомобили да се движат!Да му направи оборот на Путн,белким не мята ракети тук да ги троши.Нали вика,че Крим е руски?!Да продължава с мазненето.

142

ха ха

преди 1 година

Ох пак затъналите русофили дават акъл АМАН

141

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин: Естествена част от голяма Евразия може да бъде и нейния западен край - Европа. Еднополюсният свят е минало.

140

Анонимен

преди 1 година

Европа винаги е била гладна бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря. Идват отново "Тъмните времена".

139

Анонимен

преди 1 година

Руснаците все повече си оправят страната и си връщат предишната мощ както при СССР, а ЕС затъва в блатото.

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен157 Нашите нали са по добри, и не толкова ръбести?

137

Не е зле

преди 1 година

бeнзинoв тypбo двигaтeл (1,5 л, 150 ĸ.c., 210 Hм) , автоматична скоростна кутия, модел с електрозадвижване. Но със сигурност няма да го видим на нашият пазар. Санкции и т.н.

136

анонимен келеш

преди 1 година

Руските тролебуси тук в сайта са като рокерите,вълците на путин:):):)След санкциите разправят пред медиите"Не искаме нищо от гадния Запад":):):)Иначе всички с Айфони и яхнали по един мощен Харлей Дейвидсън:):):)Но простия мужик в русия кълве и на гола кука:):):)Тук в България вече не са така нещата защото видяхме какво е Запада и какво беше по време на комунизма къде бяхме с"братския"СССР:):):)Москвич не иска никой!Точка!:):):)

135

Анонимен

преди 1 година

българина единственото което може е да мрази и злобее

134

Анонимен

преди 1 година

До ВъпросПроизвежда,едноколесни автомобили, само че им казват ръчни колички.

133

Анонимен

преди 1 година

И пак с теслата е сделано.Ако ще немски машини да вкарат в завода,пак е такива ръбести гюмове ще излизат от там.За нищо не стават,ама Путин иска пак да завземе всички бивши соц-държави за да има къде да ги продава.

132

И това

преди 1 година

ще същото, каквото са и останалите копирани оттук и оттам съветски творения - дали ще се казва СССР или Русия, единственото, което винаги са можели е да шпионират и крадат. Всичко <тяхно>, космически технологии, авиация, електроника, автомобили, ядрени технологии и каквото се сетите още е просто краден чужд ум. Просто руският друго не може да прави, освен да краде. Те и сега това правят вече 9 месеца.

131

Анонимен

преди 1 година

Да де, вземат китайски автомобил, слагат му лого Москвич и го обявяват за Руски. Нищо ново под слънцето ..хахахаааа

130

а бе

преди 1 година

Какво стана с електричките на кирето?

129

Това е само начало

преди 1 година

Има ли пазар, ще има и производство. Рено са се изнесли, но природата и икономиката не търпят празно пространство.

128

Въпрос

преди 1 година

А членката на ЕС и НАТО и на клуба на богатите, западната партньорка България какви коли произвежда?

127

Анонимен

преди 1 година

Това ще е нещо изключително трошливо...