50

Анонимен

преди 1 година

значи чорапа може да иска оставки, да вика мафия, защото е обединител, но когато искат оставка на неговите не...кадърници не могло, алоооуууу не си в казармата и държавата не е твоя!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Радев бави в полза на чужда държава освен това този Дерменджиев или както е известен бях точен с парите тепърва ще му се иска оставката, още много разкрития за порочното МВР ще излизат както и проблеми с мигранти с които по негови думи трябвало да се стреля.

48

Анонимен

преди 1 година

Радев е прав в случая.

47

Анонимен

преди 1 година

или пицата се самоизяде

46

Анонимен

преди 1 година

тоа батко ако не диша въздух от кенче та на

45

Някой

преди 1 година

Демерджиев, Минеков ...! Явно Превратаджията Радев отново се готви за избори, по проиграната АнтиГЕРБ пропаганда! Елементарно, като за един Фелдфебел-Фигурант! Всъщност,най-големият враг на Радев е в Позитано 20, които никога няма да му простят с изцепките да си пробута свои проекти! А това, че се напъва и там да спретне преврат, още повече засилва циркът ,който тепърва предстои!

44

пери

преди 1 година

Първо, Радев да дава вече първия мандат, че да гледаме сеира на гербавите.Второ, много лесно можем да влезем в Шенген - отваряме границите, ескортираме бежанците до Сърбия, щото те така и така не щат при нас, и прав им път към Холандия, Австрия и Германия. Така за по-малко от 24 часа не само ще влезем в Шенген, ами тия държави по-горе ще ни молят да влезем. И каналджийството ще стане рязко излишно.С лошо, ама явно това заслужават лицемерите от Европа.

43

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕ г-н президент сериозно ли? Нима не виждате ,че държавата НЕ се справя с мигрантите и трябва да ви го казват австрийците ,че за това не ни пускат в Шемген !? Сериозно ли?!!!Кой да поеме политическа отговорност по вреем ан вашето управляние, Борисов ли?

42

До Виц

преди 1 година

за жалост не е виц, би било доста хубаво ако е виц, ни си е така, още изказването на зеления чорап какъв е Крим?...открито си го заяви

41

Robinzon

преди 1 година

Тоя докато не се махне България ще се връща назад.Много вреден и накадърен човечец.

40

Виц

преди 1 година

В телевизионно интервю , журналист попитал посланик Митрофанова "Какъв е Румен Радев, руски или български генерал?". Без миг колебание Митрофанова рекла "Руски, какъв да е".

39

Журналист

преди 1 година

Този се е объркал повече от нормалното. Как да си направят правителство, като не им връчва мандатите. Да си слага фуражката и заедно с другите военни генерали да отива да брани България.

38

е сега

преди 1 година

заслужава кирето да излезе с вдугнат юмрук, с неговите камъни по неговата глава;)

37

зеленьiй чорап

преди 1 година

жалкия фигурант да не си е заврял юмручето в .... чорапите си? това ли му бе смяната на модела - европейски със съветски.

36

да бе,да

преди 1 година

до този преди мен...та как точно се изрази твоя милост? с категоричност като на последна инстанция? ако беше обратното на ***,щеше да схванеш ,но не си...а иначе всички българи биха били доволни,ако се върне времето назад с 25 години,но стози акъл, и да видят как милите демократи ще ги изклатят,че ще си раздадат държавата,тук става дума и за комунисти и за пребоядисали се комунисти...демократи сега се зават

35

всеобщо мнение

преди 1 година

За година и половина жалкия фигурант и ШАЙКАТА му върнаха България с 25 години назад !!!

34

Анонимен

преди 1 година

това за да няма кабинет основна вина носи женското юмруче на Радев, заедно с неговите клакьорки, Чалгарина развали две правителства, постоянно иска президентска република, но някой ден всички ще получите възмездие за държавна измяна, иначе е точно ..."направете си правителство" сам си признаваш, че това правителство сам си го направи, от венецуелските машини, викането на оставка, мафия и т.н. ИМПИЙЧМЪНТ И СЪД!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Освен имоти Георги Мараджиев е декларирал 2.5 млн. лв. лични приходи за година. Когато става кмет през 2015 г., декларира неплатен кредит и овърдрафт на стойност 3.3 млн. лв. "Дори не знам защо е акцията. Тази фабрика е на сина ми, аз работя в общината. Идват избори и аз съм винаги на прицел като общински координатор на ГЕРБ. За мен акцията е политическа, а претърсването във фабриката е незаконно", каза пред БНР Георги Мараджиев............ После защо скачали против машините от ГЕРБ и ДПС.

32

Престъпник

преди 1 година

Кой взе две държавни жилища и ги продаде,кой назначи любовницата си на две работни места?Кой е препоръчан от руски агенти?Тоя ли ще ни ръководи?

31

Анонимен

преди 1 година

Тиквата се е притаил в Банкя