14

111

преди 1 година

До До 15Такъв е закона бе, пич! Именно това е искането- да се промени закона. Прокуратура и съд прилагат закона такъв какъвто е! От законодателната власт зависи той да бъде променен, а тя бездейства

13

До 15

преди 1 година

Що си бесен бъди на себе си бесен !!!!Заради вас ги има ,ако ги хванете и държите на топло по 5 години няма да е така Как да ги държи на топло ,като парламента не приема закони .Той това казва,че парламента не си върши работата ?А за мигрантите вчера вътрешния министър каза ,че от над 3 хиляди досъдебни производства 150 са с ефективни присъди.Отново парламента не си е свършил работата ,затова каналджиите идват тука защо им се разминава с условна .

12

Анонимен

преди 1 година

До 20. Ти наркоман ли си?

11

Анонимен

преди 1 година

Вместо да ударят нарко разпространителите, те отишли да си чешат ..... мммм айде да кажа езиците. Гешев - не ставаш! Кратко, точно и ясно.

10

Do 2 i 3

преди 1 година

Не приемам написаното .Гешев казва,че за войната между институциите не трябва да плащат обикновенните хора а то точно така става .Защото институциите никакви ги няма ,може да има протест за хартиената бюлетина но не може да има протест пред парламента срещу войната по пътищата ?В случая Гешев е прав ,защото парламента е абдикирал от функциите си.И не се предприема нищо за да спре войната

9

оьъш

преди 1 година

АЛО, ГЕШЕФТАР,МУТРОКУЛТУРАТА НА 90-ТЕ, НА КОЯТО СИ АПОЛОГЕТ И ЗАЩИТИТЕЛ има само едно ясно решение: остави се да те мачка колата на мутрата на пътя или ***. Е, съгъ, днес, секи гъзарее с колата си символ-статус-верую и се друса, тоест убива на пътя без задръжки. За едно си парви - всичко е ЯСНО. Какво искаш да ти напраи "държавата" дет си я кастрирал и обезкостил? Убивай и това е. на кой му пука?

8

Анонимен

преди 1 година

Що си бесен бъди на себе си бесен !!!!Заради вас ги има ,ако ги хванете и държите на топло по 5 години няма да е така ,! Давайте им условни докато не но направят на кайма всичките .А мигрантите ,защо идват щото сме разграден двор ,защото мигрантите ви са по важни от полицаите ,!!!!Мигрантите трябва да се стрелят и после в някое дере ,полицаите трябва да ги пазим ,защото повечето са читави ..В днешно време е малоумно да станеш полицай .Стига с тези условни ,вземете книжките им и на топло .

7

Анонимен

преди 1 година

Не си ли бесен на баща си!?

6

Мнение

преди 1 година

Ще Ви лекуват добре шизофренията в централния....

5

Долу шайката ГЕРБ

преди 1 година

*** лъже като Слави Трифонов и Тошко взети заедно

4

Анонимен

преди 1 година

Целта на световната политика, правителства, международни организации, е да се избиваме по всякакъв начин - битов, здравен, пътен, икономически, военно.

3

Анонимен

преди 1 година

Как ще се справят с войната по пътищата, та милиционерите с едно паркиране по тротоарите и на завои не могат, та с превишената скорост ли? Освен мързела там има и фактор корупция.

2

Кире

преди 1 година

Сериозно! Подопечната му структура покровителства всякакви престъпници, които се мислят за недосегаеми, а назначилия го почетен муджахидин на дпсто си присвои и построи имение на плаж, държавна собственост. Но той е решил да покаже действие. Май го е страх.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЗА СИГУРНОСТА НА ДЪРЖАВАТА ВЗЕМИ ЛИ ДА СЕ ГРИЖИ ДС РЕЗУЛТАТИТЕ СА НА ЛИЦЕ