7

Емо

преди 1 година

Майко мила, само 2000 лв. са заплатите, че те тия хора работят за слава само, на празен тумбак. А въпросът дали има пари или няма в ББР е решен диалектично - за едни (повечето) няма, а за други има.

6

Анонимен

преди 1 година

Сигурно ги получават като представителни, или нещо подобно, защото охраната в ББР получават по 2000 и то за 6-7 дежурства месечно.

5

Анонимен

преди 1 година

ББР трябваше да финансира главно малкия и среден бизнес. Това поне заяви Кирил Петков като се хвърли в политиката и ударно уволни шефовете на тази банка. И за това ли ни е излъгал?

4

Смях

преди 1 година

Тая банка освен да дава пари на любовниците на Мавродиев защо съществува още.

3

adrg

преди 1 година

Е как така, нали Киро Тъпунгера затова уволни сума ти хора в екипа там, с идеята да имало повече кредитиране за малкия и средния бизнес за сметка на уж "лошите" големи кредитополучатели?!?! От печалба над 55млн.лв през 2019-та година, Киро докара банката до загуба от над 180 млн. лв само за 2 (две0 години)!!!! По времето на ГЕРБ всяка година имаше печалба, от тогава само ЗАГУБИ и никакво кредитиране-което е единствената дейност на банката!!!! Ореваха света, смятайте ако вземат пак власт ПП-фалит

2

Koko

преди 1 година

Тоя заедно с летеца и всичките му протежета е б ха майката на всички

1

fact

преди 1 година

идеята е въобще да не стигат............