161

Анонимен

преди 3 месеца

До ИстинаАлоу, истината, само да не стане наистина Китай накрая да си вземе Сибир от рашляците и да ги поизчисти от почти цялата "руска" територия. То САЩ и КИТАЙ вече са се договорили какво да правят с "Русия" не ги мисли тях.

160

Анонимен

преди 3 месеца

Абе нали украинците искат десъветизация? Искат да се отърват от цялото руско наследство? Ми ето-Путин им помага. От какво са все така недоволни.

159

Българин

преди 3 месеца

Вяска държава трябва да си защитава териториалната цялост. България също би го направила! Браво на Украйна. Бой по фашистите окупанти!

158

Истина

преди 3 месеца

Искам да го попитам дали така ще мисли след 2-3 години когато и Китай се подготвят за такива санкции и си вземат Тайван, да не стане само че Запада се е самоизолирал. Дори в ЕС има държави които не искат да са слуги на други, а самостоятелни и да им се чува думата ако не колкотона Германия и Франция, поне колкото на Белгия, Холандия или Испания.в интересни времена живеем

157

Анонимен

преди 3 месеца

До Джордже БалашевичРашляяяците влизат в Украйна и после квичиш тука че ги трепят. Да няма да ги галят бе.

156

Анонимен

преди 3 месеца

Най-прекият път към мира е пътят към гемията Мацква. ;) Капуткин ше го правим Кадафи скоро.

155

Джордже Балашевич

преди 3 месеца

Поредният "интелектуалец" , който е напушен, надрусан или с ментални отклонения! Когато пренебрегваш преговорите, и пропагандираш към помощ чрез въоражаване , знай, че това води до смъртта на ХОРА, независимо дали са украинци или руснаци! Но за цинично англосаксонско джендърче, това няма значение. Важното е да се избиват други народи, на територията на други държави, а вие да протривате алчно ръчички и да грабите! Да грабите и избивате хора, както сте го правили през цялата си колониална история

154

Анонимен

преди 3 месеца

Мда ще помагат на покрайна да победи до пълната и загуба. Защото едва ли скоро ще намерят толкова загубен народ да прави това, което никой на запад не иска - да воюва с Русия. Това не е нищи повече от добрия стар естествен подбор - на реалните украинци или ще им дойде акъла, или края, но по един или друг начин природата няма да позволи чак такава масова простотия да съществува в човешкия генофонд.

153

путин е пътник

преди 3 месеца

Русия е пред разпад и за добро. Не трябва в 21 век да има повече терористични държави.

152

Жител на пл. Земя

преди 3 месеца

Русия защитава интерес те на свои е си. Не са като вас българите, които никога са нямали достойнство. Предатели от край време, българи предадоха на *** истински патриоти като Левски, Ботев не искам да плдреждам всички имена. Но вие сами си го знаете. Ако не Беше Русия, Бг щеше да си е Турска. И това е благодарността на бг народ като плюят в кладенеца от което пиеха чиста вода. За това ще сте винаги в това положение. Историята не ви учи, защото ви е кратка памета.Бг си остава продажна.

151

Реалист

преди 3 месеца

Ми помагайте, накрая като го издухате не се чудете от къде ви е дошло..

150

СССР не съществува

преди 4 месеца

Какви съветски граждани, какви 5 лева в 2022 - от 1993 няма СССР. Крадливи ченгета управляват Русия от 20 години. Време е да ги върнат в 21 век - всичко лъсва, да видим къде ще бегат само

149

Анонимен

преди 4 месеца

Най-прекият път към мира е интегриране, приятелство и спиране на двойния аршин.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Соловьев каза: ние никога няма да забравим 27 милиона унищожени, изтезавани до *** и живи изгорени съветски граждани.

147

Анонимен

преди 4 месеца

Безизвестният наглобритански историк и политически коментатор Тимъти Гартън Аш трябва повече да чете, да се оглежда и ослушва Ето какво казва за такива като него известният в цял свят руски журналист Соловьев "Знайте: русские всегда приходят за тем, что вы им обещали, но попытались обмануть. Русские приходят всегда. А мы, русские евреи, вам никогда не забудем 6 млн погибших евреев и 27 млн уничтоженных советских граждан. Так что смотрите мои передачи и вздрагивайте. Холодным потом обливайтесь"

146

182 от това че

преди 4 месеца

се разграничавам от руските фашаги. Други въпроси?

145

Анонимен

преди 4 месеца

До Не е важен начина Ти по какво се различаваш от фашистите?

144

да-м

преди 4 месеца

Битката е Русия срещу англосаксите. Украйна е бойното поле и кръводарителят. Поне така обеща Джордж Фридман 2015. Звучи логично, събитията 7 години по-късно потвърждават сценария. Пък дали днес медиите наричат нещата и хората по някакъв начин няма никакво значение.

143

Не е важен начина

преди 4 месеца

по който се унищожават руските фашаги, важното е да се прави методично.

142

умен кон - сам пасе

преди 4 месеца

Англичаните могат да се бият с Руия до последния украинец, след тов поляк, румънец, българин и дори в това време да пият чай и да гледт футбол.