155

Анонимен

преди 1 година

Абе нали украинците искат десъветизация? Искат да се отърват от цялото руско наследство? Ми ето-Путин им помага. От какво са все така недоволни.

154

Истина

преди 1 година

Искам да го попитам дали така ще мисли след 2-3 години когато и Китай се подготвят за такива санкции и си вземат Тайван, да не стане само че Запада се е самоизолирал. Дори в ЕС има държави които не искат да са слуги на други, а самостоятелни и да им се чува думата ако не колкотона Германия и Франция, поне колкото на Белгия, Холандия или Испания.в интересни времена живеем

153

Джордже Балашевич

преди 1 година

Поредният "интелектуалец" , който е напушен, надрусан или с ментални отклонения! Когато пренебрегваш преговорите, и пропагандираш към помощ чрез въоражаване , знай, че това води до смъртта на ХОРА, независимо дали са украинци или руснаци! Но за цинично англосаксонско джендърче, това няма значение. Важното е да се избиват други народи, на територията на други държави, а вие да протривате алчно ръчички и да грабите! Да грабите и избивате хора, както сте го правили през цялата си колониална история

152

Анонимен

преди 1 година

Мда ще помагат на покрайна да победи до пълната и загуба. Защото едва ли скоро ще намерят толкова загубен народ да прави това, което никой на запад не иска - да воюва с Русия. Това не е нищи повече от добрия стар естествен подбор - на реалните украинци или ще им дойде акъла, или края, но по един или друг начин природата няма да позволи чак такава масова простотия да съществува в човешкия генофонд.

151

путин е пътник

преди 1 година

Русия е пред разпад и за добро. Не трябва в 21 век да има повече терористични държави.

150

Жител на пл. Земя

преди 1 година

Русия защитава интерес те на свои е си. Не са като вас българите, които никога са нямали достойнство. Предатели от край време, българи предадоха на смърт истински патриоти като Левски, Ботев не искам да плдреждам всички имена. Но вие сами си го знаете. Ако не Беше Русия, Бг щеше да си е Турска. И това е благодарността на бг народ като плюят в кладенеца от което пиеха чиста вода. За това ще сте винаги в това положение. Историята не ви учи, защото ви е кратка памета.Бг си остава продажна.

149

Реалист

преди 1 година

Ми помагайте, накрая като го издухате не се чудете от къде ви е дошло..

148

СССР не съществува

преди 1 година

Какви съветски граждани, какви 5 лева в 2022 - от 1993 няма СССР. Крадливи ченгета управляват Русия от 20 години. Време е да ги върнат в 21 век - всичко лъсва, да видим къде ще бегат само

147

Анонимен

преди 1 година

Най-прекият път към мира е интегриране, приятелство и спиране на двойния аршин.

146

Анонимен

преди 1 година

Соловьев каза: ние никога няма да забравим 27 милиона унищожени, изтезавани до смърт и живи изгорени съветски граждани.

145

Анонимен

преди 1 година

Безизвестният наглобритански историк и политически коментатор Тимъти Гартън Аш трябва повече да чете, да се оглежда и ослушва Ето какво казва за такива като него известният в цял свят руски журналист Соловьев "Знайте: русские всегда приходят за тем, что вы им обещали, но попытались обмануть. Русские приходят всегда. А мы, русские евреи, вам никогда не забудем 6 млн погибших евреев и 27 млн уничтоженных советских граждан. Так что смотрите мои передачи и вздрагивайте. Холодным потом обливайтесь"

144

182 от това че

преди 1 година

се разграничавам от руските фашаги. Други въпроси?

143

Анонимен

преди 1 година

До Не е важен начина Ти по какво се различаваш от фашистите?

142

да-м

преди 1 година

Битката е Русия срещу англосаксите. Украйна е бойното поле и кръводарителят. Поне така обеща Джордж Фридман 2015. Звучи логично, събитията 7 години по-късно потвърждават сценария. Пък дали днес медиите наричат нещата и хората по някакъв начин няма никакво значение.

141

Не е важен начина

преди 1 година

по който се унищожават руските фашаги, важното е да се прави методично.

140

умен кон - сам пасе

преди 1 година

Англичаните могат да се бият с Руия до последния украинец, след тов поляк, румънец, българин и дори в това време да пият чай и да гледт футбол.

139

Дивергент

преди 1 година

Ами помагайте, но защо искате и ние да помагаме! Нали имате оръжие за даване, защото ние нямаме. Нали имате много пари, защото ние нямаме. Само че май всичко има край, дори оръжията ви.

138

Миротворец

преди 1 година

По тая логика още по-пряк път към мира е да помогнат на Путин, хаха.

137

Анонимен

преди 1 година

Демек украинците да умират за кефа на англичаните и американците. Явно не може да им се помогне.

136

Анонимен

преди 1 година

Демек украинците да *** за кефа на англичаните и американците. Явно не може да им се помогне.