9

Анонимен

преди 1 година

Няма как да сложите таван на нещо дето не го произвеждате вие. Само гледайте. 17 градуса на европееца ще му дойдат множко.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - С държавната бухалка, мноого неща работят ... ама като ги понабеш достатъчно ... спират да работят.

7

Анонимен

преди 1 година

Как ще проработи, бе? Като им кажете, това е макс цената и не сдавате компансация, ония спират да го продават. Като им акжете "длъжни сте", вече са изнели всичко и ако супеете да им го вземете, сприат с вноса. Това е ...

6

Анонимен

преди 1 година

Аз също въведох таван за цените на айфоните - 100 лева. Но не съм сигурен дали ще проработи... Утре ще ида до мола да пробвам.

5

Fena

преди 1 година

Значи, ако един инвестира в когенерация, нови тръби, нови технологии и т.н. ще печели 70%, а друг дето не е дал 2 лева за поддържане на структурата (като ТЕЦ София например) ще печели 20% и първия ще плаща данък солидарност (затова, че е добър бизнесмен), а вторията няма да плаща, защото е мързеливa гугутка! ЕС, затаряйте този цирк!

4

Анонимен

преди 1 година

-Защото има война, синко. -------Някой ни е нападнал? -------Не, Русия нападна Украйна. -------А защо у нас е студено? -------Защото въведохме санкции срещу Русия. --------Защо? ------За да се почувстват зле руснаците. ------Татко, а ние руснаци ли сме?

3

Анонимен

преди 1 година

Таванът ще проработи, и още как! Сега се плащат около 2000 евра на 1000куб.метра, а Лавров май беше, ясно заяви, че таванът на цената ще се разглежда като под на цената от Русия... Демек пълното обезенергизиране е обезпечено с подобно решение. Учете се да палите огън и да живеете извъм интернет

2

Българин

преди 1 година

Тези евродепутати са като българските и останалите европейски. Така и не искат да проумеят факта, че цената на всяка стока се определя от продавача, а не от купувача /потребителя. А пък газовете са си стока. При това, като пояснение, има различни газове.

1

Анонимен

преди 1 година

Абе какви са тия евро депутати нищоправещи смучат от народа само това и аз мога да ви го кажа гнус