10

убави времена бяха

преди 1 година

Схемата взе да се пропуква. Каналджийстоовот е факт още от "арабските революции", преди 10+ години. Но сега, зщаото имаше размествания във властта, схемата се обърка. Преди беше лесно - отиваш, взимаш ги. ЗНаеш откъде да минеш, на кого да дадеш пари, кдъе да ги закараш и толкова. Даже по 3 граници се минаваха с хората. И после, заеше - пликчето, на 10-ти - по 1000 лева на човек + колкто са били рушветите.

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЗА КАКВО ВИЕ ДА ХОДИТЕ В НЯКОЯ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА НА ЕКСКУРЗИЯ СЛЕД КАТО ЖИВЕЕТЕ В ТАКАВА.

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ДЪРЖАВА ПОТЪНЕ ЛИ В КОРУПЦИЯ ОБИКНОВЕННО СЕ ДАВИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ***-Я

7

Истината

преди 1 година

Kaто преминат хем не им дават работа и чакат да задлъжнеят за да влезат в трафика на органи и други тежки престъпления но не и нормален живот. Явно са със силно промити мозъци но първо са промили на политиците в нейната държава и после нейния, а полицията да решава всичко не е ли брутално!

6

Анонимен

преди 1 година

МВР са туроператорите, кво го дъвчете толкова....

5

Анонимен

преди 1 година

Мигрантите ви виновни - нашите граничари им вземат парите и ги пускат през оградата , ние ги носим с бусовете към Сърбия , обаче обаче мигрантите били лоши ...

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТАКА СТАВА ПОНЯКОГА КОГАТО ДЪРЖАВАТА СИ ВЗЕМИ ОТПУСКА И ОТПРАШИ НА КАРИБИТЕ ДА СИ НАГЛЕДА ОШОРКИТЕ, И ДА ПОХАРЧИ НЯКОЙ ЛЕВ ЗАГРАБЕН ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ.

3

.

преди 1 година

Вече сърбаме попарата от реформата на големият "юрист" Бойко Рашков.Имаше ли мигранти при ГЕРБ ?

2

Анонимен

преди 1 година

Веднага след 89 година и ние българите така давахме последните си пари на разни типове да ни прекарат до заветния Запад или Америка , за да поработим там и спасим семействата си от глад в ония мутренски години Сега , след 30 години , вече замогнали се там , накупили си къщи и апартаменти с изкараните евро и долари седим с шкембета пред компютрите си в къщи и ругаем мигрантите за нещо което и ние сме правили ...

1

Сашо Попов

преди 1 година

А Киро и Асен са като прислужници на дърти хомогерои от т.нар. ЕС!