3

до 3

преди 1 година

И аз му ги четох коментарите и сума народ го имитира, прочее. Не се знае кое кой пише. И аз видях за 5:2, което си е разгром с много голове. Ясно показва, че наистина статистически смята в кой мач има шанс за много голове. Прочетох и друг коментар, в който казва че ще има много голове и разгром и за човек, заложил на 5+ гола за Испания. Не знам вече кой кой е. Но при всички случаи прочетох няколко верни прогнози тук.

2

Анонимен

преди 1 година

Португалия вероятно ще бие, но това далеч няма да стане толкова лесно, колкото всички си мислят. Роналдо вече е на 37 пада му формата. В *** на Португалия има доста старички звезди. На много от тях в Гана вече им знаят номерата, гледали са ги неведнъж по телевзията. Африканците са яки, тичат много. мачът ще е труден.

1

Анонимен

преди 1 година

Мачовете в групите изобщо не са толкова предсказуеми както си мислят някои хора. Първо силите вече са изравнени. Не говорим за Дания или Ирландия! Отбори като Швейцария или САЩ, които преди 30 години смятахме за аутсайдери са много напред вече във футболно отношение.Второ - голяма част от тези съзтезатели играят по 70 мача в годината и то на невероятно високо ниво, в цикъл сряда-събота-сряда...Много от тях не са във форма, някои - като Лукаку - са контузени. Добавете тежката аклиматизация...