87

Анонимен

преди 1 година

С всички възможни средства, трябва да бъде спирана РСМ за членство в ЕС. Никаква помощ за тезипримати. Никакви енергенти, ток, газ....

86

Анонимен

преди 1 година

Еми да вземем да изпразваме пълнители по българските турци, дето се вика фифти-фифти.....хахахаха :))) Турча лята ако се мислят за голема работа, да си спомнят загубите от нас през последния век :)))

85

до 90

преди 1 година

Ако Борис 3-ти е бил такъв фашист, защо тогава има негов паметник в Израел? Има още живи наследници на спасените от него евреи. Нали е фашист? И как тия слабоумни0идиотчета правят паметник на Самуил? Какъв им е той? Все едно ние да направим паметник на Наполеон.

84

Анонимен

преди 1 година

Тия не се ли виждат, че са една каруца население в тая държавица? Ехооо! Макета! Имате за втори ОФИЦИАЛЕН език албански и за първи развален български. Това за албанския не го знаех и доста се смях, ама е вярно. Как ви звучи ние да приемем турски за официален език? Да - без спор. Имаме си И турци тука, ама те са си наши турци. Както имаме и румънци по Видинско. Ама нещо не виждам някакви проблеми и двете държави, нали? И излиза, че единствените т ъ п а ци са македонците!

83

Анонимен

преди 1 година

И от къде на къде български клуб ще носи името на цар Борис III? Кой иди0T е решил, че това спорно име в нашата и македонската история трябва да носи клубът. Не можаха да измислят нещо, което да е общо за двете държави, което да не носи белези на вреди които са настъпили вследствие на управлението на този монарх съюзил се с Хитлер и изпратил българска войска във вардарска Македония територия предоставена ни от Хитлер или цар под чието у-ие е създаден законът за Защита на държавата.

82

Анонимен

преди 1 година

Искате ли и Българската държава да почне репресии върху македонци? Или да кажа фиомци, защото това са от Фиом. Истинските македонци не стрелят по невъоръжени хора и после да бягат. Мисля трябва да ги наричаме с Фиом

81

Стрелят по хората

преди 1 година

За какъв ЕС говорите???

80

Анонимен

преди 1 година

русия активира проксито си сърбия и в Косово, и в сев.мак-я

79

Анонимен

преди 1 година

ЕС харесва варварска северна македония, ще ги приемат в шенген преди нас

78

Анонимен

преди 1 година

е не са ли фашисти севромакетата?...

77

Българин

преди 1 година

ДенаZификация до последния македоно-нацист!

76

SKORO

преди 1 година

Очаквайте скоро сценария с Украйна да се развие и там. В същото време в Русия забраниха пропагандирането на нетрадиционната сексуалност, всички такива клубове се затварят.

75

ЬЬЬ

преди 1 година

Ще го кажа може би за стотен път:фашизираната комунистическа ментадония (разбирай рсм)няма място в ЕС и въпреки,че е в НАТО тя остава един от най-големите врагове на България в съюз със сърбия и русия,а в същото време враг и на Нато,и на ЕС.

74

Анонимен

преди 1 година

Е как да го разследват, като те го организират, смех. С тая сръбска клика в Македония, само простотии ще има.

73

Анонимен

преди 1 година

Днес пълнител, утре два, вдругитден жертви, гранатомети и така ... така се почват конфликти.

72

Star

преди 1 година

Албанците им взеха половината ,,македонска" територия,а на това отгоре са и мнозинство във парламента,а те тръгнали срещу майка си да стрелят.Лошото е не това,че докато някой им извива главите към България да плюят и мразят,а в същото време албанците им го втъкват изоодзади,а лошото е,че след себе си водят и албанците заедно със тях.Много заблуден,неграмотен и силно интелектуално ограничен народ се е намножил около скопието.Цялата им столица е с гипсови фигури на гръцки пълководци.

71

Доказателството

преди 1 година

Стрелба? Пълнител? АбсолютниИдиоти. Т.е. чисти българи.

70

Анонимен

преди 1 година

ТОчно така започна конфликта с Сърбия-Косово ...

69

Анонимен

преди 1 година

И като започнаха да им вадят сръбската краставица от заника, някои "македонци" със сръбски паспорти взеха да пищят, че чак да стрелят! Ама ще ви я заместим с нещо по-истинско бе, братчед!

68

Радвайте се!

преди 1 година

Тия сами си копаят трапа,който няма да прескочат!С такава простотия в ЕС няма да влязат!