33

От За мен лично до 7

преди 1 година

Граматиката май не ти е силната страна, а?! Само питам, че сте много такива тук.

32

Анонимен

преди 1 година

народа на северна корея умира от глад и терор, тая тръгнала да обижда бели държави

31

Анонимен

преди 1 година

ужасно изглеждащо злобно нещо е тая сестра, те северокорейците са умни, народа им измира от глад и в изолация, а това нещо тръгнало да обижда на глупави и нагли, държави, които могат да ги изтрият от лицето на земята! приличат на рашистите и другите севро македонци ли бяха северосърби ли бяха или североалбанци

30

Факт

преди 1 година

Господин Анонимен .я кажи какво точно произвежда Северна Корея .че стана интересно..и наясно ли че южнокорейците са близо три пъти повече от лудите Ким Без Ум***пък ако ще да се одесетяват все тая ..да кажеш че Китай е силна държава ...да съгласна съм..но да твърдиш подобно нещо за Северна Корея Трябва да си два пъти по луд отолкото и техния Ким дим..Еди кой си..и другото което е всяка държава която провокира друга към война в този момент не е добре за никой и за нас също...това не е игра..

29

Факт

преди 1 година

Тази сестричка явно и тя луда като брат и...южнокорейците искат и живеят в мир...ама на вас от севера май нещо хич не ви се живее...а на вас двамата с брат ви ви чака един голям.... Сещайте се сами...и не разбирам защо цял един народ ви се връзва на болните ви мозъци...вие ежедневно провокирате сащ ..и си мислите че това е някаква игра..русия умишлено ви бута в конфликт със сащ ..само че сащ не е русия .а вие не сте Украйна .ще ви затрият като нация за неутрално време. ..

28

До

преди 1 година

Точно така и като събереш пари за китайска кола, Пали към Китай и се заселват там, дрънкач! Телефона ти е китайски, защото не ти се дават пари за хубава техника, а китайска кола няма да можеш да си купиш никога, защото висше нямаш, а средното ти е с успех 4.12 и само и единствено знаеш да дрънкаш и да се оплакваш

27

До Анонимен

преди 1 година

Отиди да си купиш кола и телефон от комунистическа държава тогава АЙНЩАЙНЕ

26

Анонимен

преди 1 година

Комунистическата идеология постоянно ражда уRоди- виж за справка Русия,Сев.Корея.

25

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен Хора стига с тези американци и руснаци. Точно това ни е проблема. Все някой друг спрягаме. Нека започнем да говорим от наше име. Като имате проблем посочете правилното решение. Само с говорене не става.

24

Анонимен

преди 1 година

26 вечно на теб са ти виновни другите. Ким е учил на запад. Корея имат 4 спътника в космоса. Произвеждат доста неща заедно с Китай. За 30 години си удвоиха насрлението и неграмотни като теб там няма.

23

Анонимен

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис Е че не бяха ли? Лично др Ким вдигна Купата, а това стана само 30 дни след като се върна от орбита до Слънцето! ;))

22

Анонимен

преди 1 година

Да направим анкета: Кое избирате? (+) Hyundai, DAEWOO, LG, SAMSUNG или (-) купичка ориз с ядрена ракета? Гласуването да започне СЕГА!

21

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Вечно другите са им виновни. От 100 години нямат никакъв контакт със света, лъжат и пропагандират какво ли не пред народа си. Да не забравяме, че през 2014 в Бразилия са били световни шампиони.

20

Анонимен

преди 1 година

Кое ти изглежда ве ***? Лицемерщината на грантаджийските *** край няма. Китайците били такива онакива руснаците корейците тоз оня всеки който посочи фондацийката и после на цели народности и етноси минавате като се провалите в атакуването на единичен човек. Чиста проба лицемерие преминаващо във фашизъм расистки теории и мизатропия. И това под прикритието на "ценности"

19

Лейтенант от запаса

преди 1 година

С този змийски поглед прилича на надзирателка в нацистки концлагер!

18

23

преди 1 година

Ахахахах откъде са ти данните, уа?? *** заминавай там, хем ще живееш повече, хем всичко ще ти е спокойно и подредено. Взимай родата и марш. А тая кака колко зла и луда изглежда, да се надяваме, че няма да вземе властта в някакъв момент.

17

Анонимен

преди 1 година

И е права. За съжаление ние също се превръщаме в иддиоти колкото повече търпим американските колониалисти. Тук троловете им на грант не спират да бълват по американските опорни точки. А в същото време България губи Македония заради САЩ. Самият факт че им наложиха албанският за официален и в натото вече говорят на "македонски" освен на албански е показателен.

16

До Милена

преди 1 година

както и всеки комунист

15

Спокоен

преди 1 година

Само да ми припомня, че средната продължителност на живота там е със 7 години по дълга от тази в България. А, да, и за 30 години си удвоиха населението. Страшен глад ги мъчи, а?

14

Милена

преди 1 година

Ние може да определим нея и брат й като човешки отпадъци.