14

Анонимен

преди 1 година

Газов пистолет, това е като да напишат, че по празниците се стрлят с пиратки.

13

SS SS SS SS

преди 1 година

Знам, че турските газови пистолети са удобни за преработка и подлежат, но пък за сметка на това такъв преработен газов, не е много устойчив и може да стане инцидент. Самият метал, не е пригоден за бойни патрони - явно по-голяма температура развиват.За сметка на това може да се изработи клонинг на газов от много по-здрава сплав 1 към 1 частите на стругар и финото в мултишлайф и си готов, само чертежите и здравата сплав требе да има човек !!!

12

SS SS SS

преди 1 година

На пистолет от Арсенал сигурно си свил чертежите и си ги правиш в гаража ама не даваш схемите и скиците, кюташ си ги като бащино имане...Е дай линк поне или в Биткойни приемаш ли плащания ? ПП- продължаваме подкупите

11

SS

преди 1 година

И като те хванат ,откъде ги имаш ? Бай SS ми ги даде ! Не мерси ! Вълкът за това му е дебел врата защото сам си яде агнето ! Не го споделя с друг !

10

SS SS SS

преди 1 година

Дай чертежи на частите да си ги изработя и аз, моля :)

9

SS

преди 1 година

Въоръжавайте се ! Не бъдете овце !

8

Анонимен

преди 1 година

Ще ги хванат колкото хванаха Емил за тротинетката.

7

Така е

преди 1 година

Вече никой не се съобразява с правата на другите хора. Има болни и стари хора, които искат да почиват следобед. Навремето имаше морал, а сега има масово неуважение. Ще почнат да стрелят и с истинско оръжие, като в щатите. Честита ви демокрация!

6

SS

преди 1 година

Тия газеници за нищо не стават освен да се плащат птиците ! Има някой модели които търпят преработка но трябва съвсем да си без ум в главата да стреляш с такова нещо ! Умните хора които има познания си поръчват за изработка части по чертеж и после сглобяват ! Ама иска акъл и познания по темата !

5

Хохо-бохо

преди 1 година

Мда това с тишината е голям и повсеместен проблем, българина е проzд и невъздържан, и почти всеки нашенски индивид смята че света се върти около него и не трябва да се съобразява с друг освен със себе си.

4

SS

преди 1 година

Голяма работа ! Стрелял с един плюкало дето дава фалшива сигурност ! Газовият пистолет не е оръжие ! И това е новина ? Представям си какво ще стане ,ако стане престрелка с истинско оръжие включит. и автоматично такова или не дай боже война !

3

Анонимен

преди 1 година

До 3 - Не искам да те плаша, ама гледаш много филми.

2

Анонимен

преди 1 година

Не искам да ви плаша, но в САЩ и дори Канада, ако полицаи видят човек на обществено място с оръжие в ръка стрелят без предупреждение веднага директно към него. Дано тази практика да не се установи у нас.

1

Анонимен

преди 1 година

Емиииии случва се.