192

до пасарела 201

преди 3 месеца

Ти не си целия свят. Останалия свят извън тебе не мрази Русия , точно обратно. Не мрази и Путин , а ти не виждаш по-далеч от носа си .

191

до 165 Мда

преди 3 месеца

А защо Нато не се намеси , когато укр.упражняваха чудовищен терор над Донбас като подивели *** ?

190

Слаба памет

преди 3 месеца

То и в България са изключени 4 реактора без война, а вероятно ще се изключат и другите два в близко бъдеще без да има война? Това е смешна новина. Ще си изградят соларни паркове.

189

В

преди 3 месеца

Мисля че скоро там ще избухне гражданска война на фона на всичко, но урките май са прекалено прости за да осъзнаят тази необходимост. Не стига че некадърно управление вкарва държавата във война, ами и оставя народа да мръзне подред зима.

188

Зелената сделка

преди 3 месеца

Ако Украйна влезе в ЕС . Пак ще им ги изключат като нашите .

187

Анонимен

преди 3 месеца

На подобна човешка повреденост се изклчва и въздухът. Да свършват по-бързо, защото ред чака и една друга нация на една тертория уж държава, а в същност един политически Клондайк-корупция, спекула, грабеж, плячкосване. Перманентно.

186

Българин

преди 3 месеца

На нацистите неим трябва ток а оръжие .Ето защо Русия им праща ракети . Украинците са *** *** за нацистите

185

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите от израждане да не се напинят тук за жълти копейки, няма смисъл. Гешев скоро ще ги накаже. - през 1939 - 1944 г пак имаше един Гешев, който беше началник на фашистката полиция, направи си фалшив паспорт и избяга като канален плъx в Аржентина, ама слугите му не можаха и отидоха на Народен съд, а присъдите на народа се знаят, пак ще стане така!

184

Анонимен

преди 3 месеца

Според началника на енергийната система на Украйна разрушенията са "колосални". Руснаците са го постигнали само с около 70 ракети. - които, както вече разбрахме от Би Би Си и както написа сайта днес.бг в 11,41 ч днес, вече всичките са свършили :) Вярвайте още на Би Би Си и на продажни западни журналисти :)

183

Българин

преди 3 месеца

Украинците са във война, ще изтърпят всичко няколко месеца. Ония рускопутинови маратонци, дето бягат от фронта на посоки - те да му мислят.

182

Анонимен

преди 3 месеца

Според началника на енергийната система на Украйна разрушенията са "колосални". Руснаците са го постигнали само с около 70 ракети.

181

Така че

преди 3 месеца

Оръжията, които дава Западът на Украйна са НЕАДЕКВАТНИ СПРЯМО РУСКАТА СТРАТЕГИЯ, която ще доведе до най- голямата хуманитарна криза Не само в Украйна, но и в Европа и Света! Добра война няма !!!

180

Майна

преди 3 месеца

Ако Сащ се намеси с далекобойни ракети - от Сащ няма да остане нищо. И те мноооого добре го знаят. А Украйна в момента изпада в Хуманитарна криза и нито Нато, нито Сащ, нито ООН , нито Извънземните могат да спрат това! И не, не съм на страната на Русия, просто съм обективен.

179

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен.Те хубаво ще избягат в Европа но къде да избяга Европа. Тая година най сетне ще има снежна Коледа. За радост на мисирките дето питат за нея двайсе години поне.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Както се изказа потребител в мрежата - Да, на тъмно сме, на студено сме, но ги няма руснаците! А свещите, които палим са за "Бог да Ги прости "

177

Анонимен

преди 3 месеца

Колко хубаво, изяли са укрите днес дебелия

176

Анонимен

преди 3 месеца

Цяла Юкрейна е на свещи, но Зелински каза, че няма проблем, даже било романтично! Късметлии! Каза също, че непременно ще марширува на Червени площад пи синьо-жлъти npaшku! Ъф корс! Къ да не! Даже шъ е скоропистижно!

175

Анонимен

преди 3 месеца

На свещи и молитви, като едно време.

174

Анонимен

преди 3 месеца

Чакаме кога ще започне изключване на руски централи.Че там зимъс хем по-студено,хем по-негазифицирано...

173

Анонимен

преди 3 месеца

Кой диктатор е по уравновесен психически? Зеленски или Ким Юн?