45

Анонимен

преди 1 година

Немския отбор ли беше дошъл с някакъв самолет на толератността? Ххахаха

44

ХА ХА ХА

преди 1 година

По-добрия победи. Посредствени немци.Отлична игра на вратаря на самураите.

43

Анонимен

преди 1 година

62, На този свят няма нищо сигурно. На програмист да седнеш ти с някакви смешни 3к месечно заплата на склададжия да му говориш за вероятности е даже жалко. Залага начално на 5:2. Коефициентът е 49 сега видях. Кешаутва на 30, например. Кое не разбра?! Чак аз разбрах, дето с мачове не се занимавам грам. А 13к не е нещо интересно. Нормална месечна заплата за София в ИТ сектора.

42

Анонимен

преди 1 година

До DO 59 това, че е хванал един или пет залога не доказва нищо и че пишел грамотно също не доказва нищо

41

DO 59

преди 1 година

Защо да не се хвали?! И аз бих се похвалил. Фактите са си факти, че позна. Аз му се кефя. Не обижда никого, пише грамотно и издържано. Да видим дали ще познае за Испания.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 и защо на мен го казваш?

39

Анонимен

преди 1 година

До DO 55 хаха, като ги познава залагай и ти прогнозите му, готов съм да се обзаложа, че след месец-два ще фалираш

38

DO 55

преди 1 година

Следя му изказванията и не лъже- 2 мача написа предварително какво е заложил и позна. Сега дали наистина е спечелил толкова не е ясно, но със сигурност от Аржентина, ако дори 100лв. Е сложил е прибрал поне 4000. А със сигурност пише доста грамотно за разлика от нападащите го, говорещи на "ве" и "аве"- доказателство за нисък социален статус.

37

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Айн,цу двайн,цу...олелеее!

36

Питам

преди 1 година

Футбола е неща което не ме интересува , ама все пак да питам, Русия участва ли или ги изритаха и от там ?

35

Мустафа

преди 1 година

Объркали са името - Турция падна не германия

34

Анонимен

преди 1 година

до 48 аве я са скрий ве разбирачо,сигурно по 1500 на месец изкарваш и се издържаш от залози

33

До 44

преди 1 година

Не разбираш за какво говоря... Казах, че има шанс. Играя на кешаут винаги. Мога да кешаутна и при 3:2 итн.. Вероятността този резултат да се случи е около 20-25%. Залагам на няколко мача малки суми с коефициент около 40. При 3-5 мача със сигурност печеля доста пари спрямо вложеното. За момента обясних на какво и как съм залагал и 2 мача написах предварително за хейтърите. И двата познах. Кешаут за Франция, кешаут за Аржентина. Повече надали ще пиша- много хейт.

32

Анонимен

преди 1 година

Браво на японците за победата. Браво на германците за поведението по отношение на човешките права. Колкото и да не им се иска на някои правата на хората ще се разширяват. Това е необратим процес за свободния свят. Робите духом не се нуждаят от права.

31

Анонимен

преди 1 година

Португалия -Гана 2..

30

Анонимен

преди 1 година

Сега може и Гана да тресне Португалия.

29

Анонимен

преди 1 година

Нещо взе да ми става кеф,че величието Германия ,които искаха да привлекът внимание с лентичките.Четох коментари от цял свят в евроспорт,че вместо да се занимават с политика ,са там да играят футбол .Е нищо не показаха,честито на самураите .

28

Анонимен

преди 1 година

Виждам, че се опитвате да ме имитирате. Още по-рано днес в коментар обясних на какви мачове залагам. Паралелно казах, че днес имам важен релийз и с мачове няма да се занимавам. Моят стил на писане си личи. Няма пунктуационни или правописни грешки. Последно обяснявам- прогнози не правя, не залагам изобщо на всеки мач. Вероятностите ги смята софтуер. Никога не залагам на мач, в който единият отбор да не вкара. В момента виждам шанс за интересен резултат на Испания в тяхна полза- 5:2.

27

Анонимен

преди 1 година

до 33 като е пишел правилно играй му прогнозите да видим колко ще спечелиш,хаха

26

Обедини се народ

преди 1 година

Браво на Япония не мисля, че дуспата беше заслужена