7

В нормална

преди 1 година

държава биха го застреляли в защита на държавната граница!

6

Анонимен

преди 1 година

Ама, какви три обвинения, човекът бил имал права, вода не му дават, пръст си счупил, не викат доктори да го обгрижват, накрая ще осъди и България. Толкова са нагли, че не три, ами 30 обвинения заслужават. И загубените ни парламентаристи да сядат закони да приемат и променят, че аман от техните "с теб нЕма пък да си играя". Те водят война помежду си, народът гине по пътищата, а границата е......врата в полето, кой как иска я заобикаля.

5

Бичо

преди 1 година

Абе хораааа, луд ли съм или не съм. Защо не хващат наркотрафикантите /нарко барони-нарко убийци, нарко мафиоти...както желаете/ а хващат 2ма-3ма употребили. Ми те са прости, привлечени, зависими....Не е ли по добре да се хванат тия които ги внасят, правят, подават за продажба....сигурно не съм добре, или правителство, полиция ДАНС И ВСИЧКИ ДРУГИ УЧАСТВАТ В ДЕЛАЕРАТА, ДАЛАВЕРАТА, ЗАВЕРАТА...ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО. КОРУМПЦИЯ ОГРОМНА. НИЕ МЪЛЧИМ ..ДЕЦАТА НИ..ЗАГИВАТ...ОПОМНЕТЕ СЕ. ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ...

4

Анонимен

преди 1 година

Няма го Динко да им слага свински опашки, ахахах Радев спешно да му се обади за помощ.

3

Анонимен

преди 1 година

Боко,Кирчо и Кокорчо и Курниту да обяснят сега защо не приеха един закон да се стреля на месо по тези джигити.

2

.

преди 1 година

Аз съм силно краен към нaркoманите, но излиза че кeлеша от квартала хванат с 2 цигари ще търпи по-голямо наказание от този ненормалник. Само за неподчинение на органите на реда трябва да съжалява, че се е родил на този свят. Фантастична държава е това.

1

Анонимен

преди 1 година

Документите са от "Дипломата" Полихрон - посланика на Сейнт Китс и Невис в Поморие ...май