70

Анонимен

преди 1 година

Ами ние сме близко и ще пострадаме.Ако ни направят коледен подарък радиация ще се съберем на онзи свят и ще отмъстим като и Господ ще помага.Отгоре хубаво се вижда кой е виновния бил...

69

Анонимен

преди 1 година

Русия строи интензивно в новите територии. Планът беше Мариупол да се възстанови за 3 години, вече говор1т за 2. Има изградени много абсолютно нови сгради, училища, първо възстановиха топлоснабдяване, електроподаване вода. Има шефство на региони от Русия към обекти и селища в новите територии. Тези факти се игнорират от верните на евроатлантизма медии, за да се изкриви картината. Русия не проси от никого.

68

Анонимен

преди 1 година

На друг сайт някакъв побъркан от укро пропагандата написа,че единствения начин да победят е като укрите сами си взривят АЕЦ-вете,защото запада се правил на важен.Сега вас като ви прочетох настръхнах...ужас!Ако верно сами се стрелят са откачени!Цял ден ми се върти в главата "Ядрен сняг на облаци се вдига...Дядо Коледа ще колабира."

67

Талибан

преди 1 година

Нали им бяха свършили ракетите,или Ким Йонг отпусна кесията,какво стана със нашата помощ,пратихме ли петте танка и десетте оръдия да ги утилизират русняците.

66

Teo

преди 1 година

Хайде, хайде ... показаха фрагменти от ракетата - или АИМ или Iris-T. Западна. Такива русите нямат! И днес се оказа, че мощното украинско ПВО е свалило 50 от 71 ракети. Поразени са само 30 обекта. Жилищната сграда с трима убити е бонус! Тъжно е за хорицата! Време е да хващат пушките и да избесят най-дейните, които направиха бъркотията на майдана!

65

(-_-)

преди 1 година

Кой кого унищожава? Я пак! Съотношението е 7-8 към 1. Да за всеки убит войник от редовната армия на Русия има 7 унищожени укро-фашиста. Много от тях вероятно са заблудени, че защитават някаква кауза, но скоро всичко ще излезе наяве!

64

Анонимен

преди 1 година

Руски терористи и варвари. Понеже Украйна ги унищожава на бойното поле, затова си отмъщават на цивилните украинци. Скоро това ще се промени...

63

Анонимен

преди 1 година

В България и без война имаме три жертви. От катастрофи. Лошо е. разбира се. Но това е война за нов световен ред. Ще се води до капитулацията на САЩ.

62

Усрайна

преди 1 година

*** замина. Очаквайте поне още 2 млн укропитека по хотелите на бетономорието

61

Анонимен

преди 1 година

На дрогираният "победител" ще му се наложи да развее белият байрак,60% от енерго преносната мрежа е извън строя,до началото на 2023 цяла Украйна ще бъде без ток и пред колапс!

60

Бий нацика

преди 1 година

Бий нацика Аууууппппп!!!

59

Анонимен

преди 1 година

По руските медии упорито убеждават, как Украйна се самобомбардира?

58

Русия пак ще спаси

преди 1 година

Удри,Муйо.Имаше една песен......

57

Обективно

преди 1 година

Дори само с ракети от дистанция Русия може да получи превес във войната, по простата причина, че Уграйна Не може да прилага Същата тактика по отношение на Русия. Елементарно е! Не знам защо украинците не го разбират! Ще бъдат Сирия 2. Жалко за хората!

56

Цъ

преди 1 година

Украинците грябва да разберат, че е НЕВЪЗМОЖНО така да се живее. Докога? А после - какво? Как ще живеят хора в тези порутини??? Без ток. Без вода. Няма ли изход от това???

55

Alex

преди 1 година

Пак укро зенитна ракета убива свои. От наземната версия на АИМ-120.

54

Анонимен

преди 1 година

През последните седем седмици Русия често обстрелва украинската столица, както и енергийни съоръжения в цялата страна, което доведе до повсеместни прекъсвания на електрозахранването.

53

Анонимен

преди 1 година

Украинците е крайно време да се вземат в ръце и да ликвидират безродника Зеленски и шайката продажници около него,съдбата на Украйна е в техни ръце,само ликвидирането на тая клика е шансът Украйна да оцелее,нито Lend-Lease от запада ще ги спаси,нито НАТО,нито никой!

52

51 от 68

преди 1 година

До мазепа - и затова нямт здрав трансформатор! Ако информацията ти е от украинците - зарежи! Според тях ракетата в Полша все още е Руска!

51

Най-доброто анти-ПВО

преди 1 година

СЕ оказват градските постройки! Ето сега една двуетажна сграда e свалила западна ракета!