69

Калина

преди 1 година

ДБ и ПП са тотални политически недоносчета

68

Анонимен

преди 1 година

Ами , който не може да мисли се ядосва ,че не може да мисли ! Обектът на яда е последствие ...

67

Зизи

преди 1 година

*** ква отговорност поемат от ПП и ДБ не мога да схвана, нали ги видяхме кво направиха, или по-точно НЕ на правиха

66

Герб №1

преди 1 година

ГЕРБ Атанасова мандат ПОБЕДА!

65

ПП-грабителите на Бг

преди 1 година

След погрома на ПП и безобразията на кирето и персоналките му тази госпожа спечели уважение и респект ,даже Волен ми липсва след маркобесното управление на ПП.

64

ББ

преди 1 година

хаха поредният по гьобелс на гробарите,хляба,топлото,сметките,горивата,работата на Българите не са важни,важни са бюлетините с който да се върнат да крадат с дпс...нинова и тя,крадяха от санитрането с лиляна...пенсионира се млада,ограбиха КТБ и ние калтаците платихме,строяха на путин тръби и ние платихме,ограбваха от пътища и магистрали,от метли в кметства и общини крадат гробарите,крадат в болници от животите ни...за да може пеевски да праща на бочко от ограбеното...и нинова барабар с "мъжето"

63

Истукан

преди 1 година

Няма да управлява никой, ясно ми е. Изяжте се. Новите избори наближават. Радев умишлено бави нещата, за да има колкото се може по-късно предсрочни избори, но те си идват неусетно и ще бъдат догодина.

62

Първите са

преди 1 година

си първи, тези пък малките къде тръгннали, бяхте първи в нещо предишно, сега мълчите и даже изчезнете, пълно разочарование сте!

61

Никога ГЕРБ ДПС

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и Радев слуга на ГЕРБ и ДПС. Всички крали през прехода които разграбват България да гният в затвора за това искаме ПП. ПП спряха далавери на ГЕРБ и ДПС и ИТН дъното бутнаха правителството на Кирил и Василев. БСП козината си менят но нравът не. Съдебната реформа трябва да се случи

60

Анонимен

преди 1 година

И едните, и другите са военноавантюристи. И едните , и другите прокарват промиване на мозъците на населението и липса на национално достойнство и народна памет. И за едните и другите важи: "Богат е ,казват, а го не питат колко едуши изгорил живи". Една четвърт от народа прокудихте с "евроатлантическата си ориентация" да проси и се унижава на Запад. И очакват Западът да ги счита за равни!!!!

59

123

преди 1 година

Е ,какво чакаш ,като сте първи?*** противна.И правителство да направите сега,или март с дпс и бсп ,ще ви пази жандармерията от линч.

58

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

преди 1 година

Българите сме като Партиите . Разделени сме от Външната Политика на Чужди Държави .Никой ме мисли че има Закони в Държавата . Няма Протести за Убийство , няма Протести за Пенсии , няма Протести за високи Цени на Горива . Единственото което ни Държи е Ниската Цена на Ел.Енергията .

57

д

преди 1 година

първи мандат няма, има една гербава *** там

56

Хахаха

преди 1 година

Преди вторият мандат имало първи? Ами какво се офлянквате още от ГЕРБ? Действайте да ви видим!

55

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Подкрепям Енергията и Уменията на Борисов . Но трябваше да изгони Деси от Партията . Тази е гнусен Политик , като Цветанов , Томислав Дончев , Този от Хасково - Мелят едни и същи Думи .

54

Ихааа!

преди 1 година

Панически страх тресе Про100 Киро и Кокорчо ! Какви ли не изцепки правят, какви ли не предложения и декларации завяват, само и само да останат с имунитет и да отърват затвора!!! Защо ги пазите , останалите дупетати ???? Защото и вие сте за затвора !!!! Всичките сте за затвора , и 240-те дупетата !!!! Толкова крадливи и некадърни ,долни мошеници никога не е иамло в Парламента !!! Дори по време на комунистите.

53

Деса е права

преди 1 година

Което си е вярно, вярно си е. Първият мандат е преди втория. Пък и мен ако ме питат, на ПП и ДБ не трябва да им се поверява повече управлението на България.

52

по царски

преди 1 година

До Анонимен: "Докога ще се мотаете?" - докато му дойде времето!

51

Анонимен

преди 1 година

И къде е този първи мандат? Докога ще се мотаете?

50

?!

преди 1 година

Има ли нещо нормално в нашата държава?