180

И.Б.

преди 1 година

Когато руските войски са "освобождавали" България на два пъти, всеки път са изнасилвали български жени. Това ми бе казано от българка от Стара Загора, а и от други сънародници.Медиите обаче досега не са го съобщавали, защото щяха да бъдат санкционираниот същите "освободители".

179

Анонимен

преди 1 година

"Изнасилването може да е военно престъпление съгласно Женевските конвенции" - демек може и да не е престъпление. Да ви уринирам на конвенциите.

178

E BI GI

преди 1 година

До смерти , и до кат са тепли ..сноваа..

177

9689

преди 1 година

Нашият селски *** не повярва.....

176

Анонимен

преди 1 година

Е те нали храбрите украинци се скриха,когато руснаците навлязоха.Чак,след като ги въоръжиха със западни оръжия и доста наемници дойдоха на себе си.Вчера руската армия с високоточкови оръжия е унищожила над 300 наемника в базите им.Сигурно за това е този вопъл и стон.

175

Тон

преди 1 година

Зареди това което направиха 2014 им пожелавам пълно, тотално взмездие и на тези дето им помогнаха и затвориха очите също!!!!!!!!

174

До213

преди 1 година

Късопишковец,сега си изтряскай още пет-шест лайка и върви се подмий!Хи-хи-хи

173

Анонимен

преди 1 година

Русофилите, вече завиждат на украинките. Искат да са на тяхното място. Ха-ха-ха!

172

Анонимен

преди 1 година

на 02,05,2014 в одеса профсъюзния дом на ул.юкуликова поля бяха изгорени живи 48 ч.между тях бе бремана жена която бе изнасилена и изгорена жива 250 ч беха тешко ранени тези убийци са укронеонацистите защо всичо обръщате на опаки да ви изсъхнат ръчичите че лъжите бг медии

171

Анонимен

преди 1 година

Кой ги насърърчава ли? Ми той Путин след зверствата в Буча им даде медал и ги направи гвардейци. В армията на Хитлер наказанията за сексуално насилие са били много строги.

170

Анонимен

преди 1 година

Абе, те и нашите русофили са същите. И арабите, и "ромите" са същите. Примитивни са, грозни са, прости са, не се къпят, никоя себеуважаваща жена няма да ги погледне, затова действат като животни. То може и да се каже, че животните са по-нагоре в еволюционната стълба от руснаците, арабите, русофилите и ***.

169

Анонимен

преди 1 година

Кой малко умник ги измисля тези лакардии?

168

Анонимен

преди 1 година

До200 Викаш,Тролчето пак цъфна тъдява?Явно малко му е пишлето и изпитва някакво кеф да се самозадоволява с лайкове!

167

до 200

преди 1 година

Фалшивите лайкове са специално за такива тревопасни, като теб.

166

Анонимен

преди 1 година

Па те украинките са известни Тини от раз по те ти ни.Без изнасилване си дават.

165

Анонимен

преди 1 година

Като знам как се "дърпат" клетите украинки,чак жал ми става от тия сексуални "посегателства"над тях!

164

Анонимен

преди 1 година

Руските варвари в башибозука им са извepги и затова нашите изветрели русофили им се възхищават.

163

Анонимен

преди 1 година

А пък кадировци о-пъвали руски войници. На молбата на руското командване да спрат Кадиров казал, че нищо не може да направи - хората му не били правили секс от месеци. Заслужили са си съдбата.

162

до 184

преди 1 година

Извинявай, ама онова с изнасилването и паленето е извършено точно от същите украинци. Нарича се украински колаборационализъм. Немците са били стреснати от това, което са правили техните "съюзници". Особено за канибализма. Или с прости думички ем така, ем онака. А сега като вееха знамена с пречупени кръстове? Нещо да кажеш?

161

Херсонските вълци

преди 1 година

Херсонските вълци вчера пристигнаха в Крим youtu.be/LyYwaischsE . От няколко дни вече животните от зоопарка на Херсон се превозват в Крим защото зоопарка е на остров и ако язовирната стена бъде разрушена животните ще се издавят и ще загинат. ХЕРСОНСКИЕ ВОЛКИ приехали в Тайган и выходят в новый вольер!