49

Анонимен

преди 1 година

Всички украинци вън от България

48

Анонимен

преди 1 година

Не всеки става за полицай

47

Рашков за

преди 1 година

Година и половина съсипа полицията. Този я довърши. Сега законите им виновни. Как от преследвачи на купувачи на гласове за една нощ да станат професионалисти в борбата с нелегалния трафик.

46

Анонимен

преди 1 година

Защо за едни мигранти е нелегален трафик, а за украинците същото действие е похвална постъпка?

45

СС

преди 1 година

Затвор и екстрадация на трафикантите и незаконните емигранти !!! Дупетатите да гласуват промени в НК !!! Справка Унгария !!!

44

Коментар

преди 1 година

Некадърен башибозук!Играе си на 22 километрови всекидневни гонки!Хаха!Тулопи....неслучайно още по неграмотните азиатски козари ги избиват!

43

SS

преди 1 година

А на всички българи ще кажа: Въоръжавайте се да не ревете един ден ! Погрижете се сами за сигурността си ! Всеки трябва да има запас от храна и гориво минимум за 1-на седмица !

42

SS

преди 1 година

ЗАЩО ЕДНИ СА ПО ХОТЕЛИТЕ ,А ДРУГИ ГИ ПРЕСЛЕДВАТ ? ЕС ЛИЦЕМЕРИЕТО Е БЕЗГРАНИЧНО !

41

SS

преди 1 година

Мигрантската вълна не може да бъде спряна ! Напротив ,ще става все по голяма ! Никой,повтарям Никой не може да спре милионите мигранти и желанието им за по добър живот ! И ,ако някой не го е разбрал значи е *** !

40

Бивш

преди 1 година

Адвокатчето да си хвача чукалата и да си ходи в Пловдив, от където е дошъл! Само напъването му много! И за такива адвокати, дето ми се връткат в политиката и по медиите, да има закон - след участие в народното събрание и изпълнителната власт, 5 години да е лишен от адвокатски права! Какво ми се рекламира сутрин и вечер по медиите!

39

SS

преди 1 година

Учудващо е защо никой журналист не повдига въпроса кой предизвика тази огромна мигрантска вълна ? Кой разби цветущи държави като Либия,Ирак,Сирия ? Кой стоя 19год в Афганистан и допусна отново талибаните на власт ? Злото си има корени ! Кажете защо гузно мълчите ?

38

Гърция

преди 1 година

12 МИГРАНТА ПО 8 ГОД ЗА ВСЕКИ = 96 ГОД ЗА ТРАФИКАНТА!!!! АЙДЕ ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СЕ ХВАНЕ НА ТАЯ "РАБОТА"!!!

37

О хо хо

преди 1 година

АМЕ 5АТО СТЕ НЕФЕЛНИ УПРАВНИЦИ - ПОНЕ ПРЕПИСВАЙТЕ ОТ СЪСЕДИТЕ НИ КАКВО ПРАВЯТ ТЕ!!

36

Анонимен

преди 1 година

Нелегалните мигранти са престъпниците. Те плащат на трафикантите. Те не са жертви на трафик.

35

Анонимен

преди 1 година

Предлагам разстрел на място. Или още по-забавно - бичуване до смърт. Бавно.

34

Анонимен

преди 1 година

Колкото и невероятно е в българия да се обяви извъредно-военно положение и при подобни нападения-преминавания на държавната граница военнен съд да присъжда.... стелба на место!!!

33

Бонго Бонго

преди 1 година

Не затворът за емигрантите ще им помогне да останат и удължат периода си до 6 години и да кандидатстват за жителство. Излизайки ще имат бг паспорти.Само разстрел по границата срещу нелегални емигранти ще ги намали.Когато пишех за това преди години ми триеха коментарите.

32

КОЧО

преди 1 година

ПЪРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТОВА ДА СЕ ИЗМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ,А СЕ СЪСТОИ В ТОВА- СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ЗАКОНИ ДА СЕ ПРИЛАГАТ ПРАВИЛНО ОТ СЪДИИТЕ.НАКРАТКО КАЗАНО-ТРЯБВА ДА ИЗОСТРЯТ КАЛЪЧКАТА,Т.Е. ПО-ТВЪРДА НАКАЗАТЕЛНА ПРАКТИКА/НЕПРАВИЛНО СЕ ГОВОРИ ЗА"НАКАЗАТЕЛНА ПОЛИТИКА"/.ТРЯБВА ДА ЗАВИШАВАТ НАКАЗАНИЯТА ПО СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩИЯ НК,ЩОМ ДЕЯНИЯТА СА СЪС ЗАВИШЕНА СТЕПЕН НА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ,КАКВИТО СА ВСЪЩНОСТ-ТРАФИК НА ХОРА И ПР.

31

НЕ МВР да иска !!!

преди 1 година

ВСЕКИ БЪЛГАРИН трябвада иска ефективен затвор за всяко длъжностно лице взимащо подкуп или участващо по някакъв начин във престъпление по служба от 10до 20 г ефективен затвор ! Навсякъде искат да поставят камери, а когато спрът кола на пътя точно нещо се случва със точно техните камери или точно във районото нещо станало със някоя камера или във болниците или другаде по администраците !

30

морски

преди 1 година

Мигрантите накараха полицаите да работят. Това е чудо!