131

Щ vi + Щ

преди 1 година

До там ли затъпяхме българите да изпращаме такива в парламента ??????

130

ПП/ДБ

преди 1 година

Бла-бла-бла-бла и си измиваме ръцете. Като не ни гласуват, да не кажете, че ние сме виновни, че няма правителство.

129

Анонимен

преди 1 година

Някои за 20 сек крадат кола, тия за 6 месеца крадат и продават държава.

128

Кире тиранозавъра

преди 1 година

Кире нале немаше газ ве,нали уж само една фирма продавала газ в света и то руска и то специално за тебе с 40% по скъпа.Когато служебното правителство обяви свободен търг се явика десетки фирми ,а газта падна с над 60%.Та защо тия още не са в съда?

127

История даге

преди 1 година

Тия двамата направиха българите с 40% по-бедни ФАКТ!!!

126

Във война ще ни

преди 1 година

вкарват все пак! По указанията на Козяк. За тая цвл се иска работещо правителство дс има. ДБ и ПП и ония зеленочорапестия, заедно с неглсната подкрепа на митрата и на турската партийка, ще пратят два батальона в Украйна и с Българска кръв ще подпишат евроатлантическата ни преданост. После Кирчо ще вземе самолета за Канада и идете го търсете. А ние ще си останем тук ДА СЪРБАМЕ!

125

Кути

преди 1 година

Никога повече, не ги искам тези двамата мошеници.

124

Джепчий от сой

преди 1 година

Тия по нагли и нахални и от алоджиите баце.

123

МалцинствотУ:

преди 1 година

Ни щем ГринДери,КокорчОвци, СвиНчевци, Мравояди, Гномове! С умнокраДливи и *** евроджендъри работа да си нямаш! С гербави,дУпИсета и пребоядисани цоциалисти също!

122

СЪВЕТ ОТ ХАРВАРД :

преди 1 година

ПП НАЙ-ДОБРЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ХАРАКИРИ.........АКО ИМАТ МАЛКО ЧЕСТ

121

Оплетоха се конците

преди 1 година

на Кирчо! От Брюксел дърпат от Козяк дърпат! Накрая взе да пелтечи, да се плюнчи. Нищо не му се разбира, от толкова кривене на истината и избягване на конкретика.

120

Мечтицта на Кирчо

преди 1 година

ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.

119

Харварец

преди 1 година

Кире,записъл съм се за кола made in BG! разбрах че заводът в ловеч е факт ,както и дипломата ти от харвард.и двете ги търсят вече 2ра година и все ги няма

118

Анонимен

преди 1 година

Пейте за Победата и прескочете барикадите, нека напред ви води Свободата! Треперете, врагове на Свободата, тираниФатмаци, диктаториТикви и глупациЧалгари, Свободните хора идват за вас и ще ви пратят в гробовете ви!

117

Lina

преди 1 година

Вярно, че и аз не съм силна по математика, но 53+13 прави ли 121? Явно математиката се е променила много.

116

до 120

преди 1 година

Как точно ще изчистят държавната администрация от който и да било? Като изпоназначат за заместник министри всички техни любовници, роднини, приятели, познати, както направиха в предния кабиент или как? Що говорите глупости. ПП са провалена, компрометирана партия, и това ясно се показа на тези избори.

115

Анонимен

преди 1 година

АА НЯМА ЛИ ЗА ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА? А САШКО? АЙДЕ БЕЕ, НАПЪНИ СЕ! А ПУТИН И ЗЕЛЕНСКИ КАКВО ЗАКУСВАХА ДНЕС? АЙДЕ ДАЙ "НОВИНИ" ДЕ!

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 - а колите кога? Електромобилите дето ги обещаха в тоя мандат или..?

113

Анонимен

преди 1 година

Ко каза ко? Свърши тая!

112

Анонимен

преди 1 година

Да оставим настрана как мислят да *** закони с 53 депутата.НО: защо са решили че 20% подкрепа от 30% гласуващи е достатъчно основание да управляват държавата !?